labels med fortløbende numre
MÆRKATER TIL TØJ

Labels med fortløbende numre

I takt med at tekstilproduktioner verden over ønsker at dokumentere ophavssted og ansvarlighed i produktionen vokser behovet for helt konkret at kunne vise slutbrugeren dokumentationen. Samtidig ønsker flere brands at sikre sig mod kopier, falske varer og efterligninger. Nummerering, serienumre og fortløbende numre er ét værktøj til at vise slutbrugeren at varen er original. Hos Ikast Etiket kan vi nummerere dine vævede eller trykte labels. Vi kan lave dine labels med fortløbende numre med sublimation tryk eller lasergravering.

Nummerering i tøj

Nummerering i tøj kan også være en måde at identificere den enkelte medarbejders tøj i forbindelse med vask og rens af arbejdstøjet. Hver medarbejder har et unikt nummer, og det er nu nemt at fordele tøjet til medarbejderne efter vask. Mange vaskerier bruger også nummerering i tøj til at identificere hvilken afdeling tøjet skal leveres til.

Limited editions

Hvis din virksomhed laver kollektioner med limited editions er nummerering af varerne oplagt for at vise kunden, at denne vare er nummer XX ud af XX producerede styks. Det kan både være luksusvarer, men også produkter, der er fremstillet under særlige forhold. Eksempelvis unika-produkter fra et lille skrædderi.

I kan også bruge den fortløbende nummerering til at vise ægtheden af et produkt. Ved at have en funktion på jeres hjemmeside, kan kunden slå varen op, for at få bekræftet om den er ægte. Det er især en fordel i et marked, hvor private i høj grad videresælger tøj, sko, tasker og meget andet.

I kan også bruge nummereringen til lodtrækning.

Lad kunderne spore tøjets rejse

Med et unikt nummer i en label kan I give forbrugeren mulighed for at spore varens rejse. Når kunden taster det unikke nummer ind i en database, vil han/hun kunne læse om produktion, transport, arbejdsforhold osv.

Fortæl os om dine ønsker til labels

Hos Ikast Etiket kan vi lave labels i alle afskygninger. Fortæl os derfor om dine ønsker. Der er ingen, der siger at labels skal sidde i nakken og være aflange. Vi kan lave labels og mærkater i størrelser efter dine ønsker, trykte eller vævede. Vi har også mange muligheder for at lave labels i læder, metal, imiteret skind og meget andet. Har du brug for klistermærker eller etiketter med fortløbende nummerering kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med det. Du skal som udgangspunkt bare kunne levere en .csv-fil med dine numre, hvis det ikke skal starte ved fx 1, 100 eller 1000.

Festivalarmbånd med fortløbende nummerering

Det er ikke kun labels og klistermærker vi kan levere med fortløbende nummerering. Vi kan også levere festivalarmbånd med fortløbende nummerering. Vælger du at nummerere dine festivalarmbånd øger mindsker du risikoen for snyd. Et nummereret festivalarmbånd kan også få samlerværdi, fx i forbindelse med jubilæumsfestivaller eller helt særlige begivenheder. På festivalarmbånd kan du både vælge nummerering på båndet eller fx på et påsat tag på armbåndet.

Hvordan kunne du tænke dig at bruge fortløbende nummerering i din tekstilproduktion? Del gerne dine tanker med os i kommentarfeltet. har du spørgsmål, så tag endelig fat i os på mail info@ikastetiket.dk eller ring til os på telefonnummer 97155312.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.