armbånd med alderstjek
EVENTS, SIKKERHED

Gør ID-kontrollen nemmere med armbånd

Som restauratør har du ansvar for ikke at skænke alkohol til unge under 18. Med tyvekarmbånd er det let at skelne myndige og umyndige gæster fra hinanden. Når gæsterne ankommer til jeres restaurant, spillested eller festival beder I dem vise ID ved indgangen. Når I har set deres ID, kan I udlevere et armbånd, der matcher gæstens alder. Nu kan dine medarbejdere i baren let se, hvem de må sælge alkohol til, og hvem der ikke må blive serveret for.

Armbånd med “alderstjek”

Armbånd med “alderstjek” kan også anvendes mange andre steder. Det kan være i forlystelsesparker, hvor børn fx ikke må komme i spillehaller. Eller måske I har særlige rabatter for børn og unge. Når I kun skal tjekke ID ved indgangen sparer I tid for både medarbejdere og gæster. Det giver gæsterne en bedre oplevelse.

Armbånd med højde

I forlystelsesparker er der tit forskellige “minimumshøjder” ved forskellige forlystelser. I stedet for, at et barn skal måles ved hver eneste forlystelse, kan I nøjes med at måle barnet ved indgangen. Hvis I har 3 forskellige “højder”, kan I lave tre forskellige armbånd i hver sin farve. Denne farvekode kan I bruge ved forlystelsen. Det sparer barnet for MANGE ærgrelser og tid i en kø til en forlystelse, de alligevel ikke må prøve.

Tyvekarmbånd fås i mange farver

Hos Ikast Etiket kan du finde tyvekarmbånd i utallige farver. Vi har både ensfarvede og stribede armbånd. På vores hjemmeside kan du selv designe dine papirarmbånd. Du kan uploade logo eller færdig grafik. Vi har også mange ikoner og figurer, som du kan få trykt på dine tyvekarmbånd. Vælg mellem papirarmbånd med sort tryk eller full-color tryk. Når vi trykker med sort vælger du mellem vores mange farvede armbånd, som vi trykker dit design og tekst på. Har du et færdigt design, særlige ønsker til farver eller et farvet logo, du gerne vil have på dine tyvekarmbånd, vil vi anbefale dig at vælge fullcolor.

Armbånd med fullcolor tryk

Fullcolor er dyrere end sort tryk, men også en lidt mere unik og lækker løsning, hvor du virkelig har mulighed for at få et fedt design på jeres armbånd.

Armbånd med sort tryk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.