all inclusive armbånd
EVENTS, RFID, SIKKERHED

All inclusive armbånd – alternativ til dørkortet

Hvem siger at nøglekortet til hotelværelset skal ligne et kreditkort i form og størrelse? I stedet for det traditionelle nøglekort vælger flere hoteller og resorter at give deres gæster et armbånd med et rfid-tag på armbåndet. Fordelene ved at supplere de traditionelle nøglekort med armbånd er mange. Det giver gæsten stor frihed, når alt bogstaveligt talt er lige ved hånden – og det giver også hotellet nogle klare fordele.

Chippen på armbåndet kan fungere både som nøglekort og som betalingskort på resortet. Nogle steder knytter man sit betalingskort til chippen, mens man andre steder “tanker kortet op” eller “skriver det på værelset”, så gæsten afregner samlet ved afrejse.

Fordele ved all inclusive armbånd med RFID:

 • Armbånd gør det let for jer at se præcis hvem jeres gæster er. I kan også have forskellige farver på armbåndene, så I kan se hvem der har VIP-status eller tilsvarende.
 • Partnere, fx restauranter kan se at gæsterne kommer fra jeres hotel og sikre at jeres gæster får en dejlig oplevelse.
 • Hvis I har et partnerprogram, kan gæsterne vise deres armbånd for rabat/gratis ydelser.
 • Gæsterne kan genkende andre gæster fra hotellet. Gæster vil oftere tale med nogle fra samme hotel. end fra andre hoteller.
 • Vælg et bæredygtigt armbånd for at styrke jeres grønne profil
 • Der er en god sikkerhed i armbånd, da de ikke kan gives videre i modsætning til kort.
 • ‘Gratis’ markedsføing, da dørkort stikkes i lommen(RFID) og folk lægger mærke til et logo.
 • Dørkort smides ofte væk og skal udskiftes. Det optimerer jeres tid i receptionen, da der vil være mindre udskiftning af kort.
 • Lad gæsterne bruge armbånd til betaling. Pengene sidder lidt løsere på folk, når de ikke behøver tage kort/kontanter med.
 • Med en QR-kode på tagget kan I have links til bordreservation eller reservationer af udflugter mm.
 • I kan kode armbåndene, så gæsterne får adgang til præcis de faciliteter de har betalt for.
 • Børn kan få deres eget armbånd med nøglekort. Det minimerer risikoen for at barnet mister kortet og giver de større børn bevægelighed på resortet, uden at de hele tiden er afhængige af at følges ad med deres forældre.

Unikke armbånd designet efter jeres ønsker

Hos Ikast Etiket kan du få armbånd i mange kvaliteter og forskellige udtryk. Vi har et stort udvalg af RFID armbånd og bæredygtige armbånd. I har mulighed for at kombinere tags, sliders, armbånd, lukninger præcis som I ønsker det. Se også vores armbånd med QR-koder og stregkoder.

Nogle vælger at skifte hele armbåndet med tags, mens andre vælger at genbruge tags og kode dem på ny efter brug. Vi kan også lave genbrugelige armbånd, der kan tages af og på som gæsterne ønsker det.

Der er nogle gæster, der ikke bryder sig om at have et armbånd på. Til de gæster har I selvfølgelig bare almindelige nøglekort, som de kan have på sig i en pung eller lomme.

Har du spørgsmål eller brug for inspiration, kan du kontakte os på info@ikastetiket.dk. Du kan også tage et kig i vores magasin, hvor du finder cases og eksempler på løsninger, vi har lavet for andre kunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.