SYNING

Vævede mærkater til tøj og tekstil – hvilke skal jeg vælge?

Vævede mærkater og etiketter til påsyning på tøj og tekstiler fås i et utal af varianter og det kan indimellem være svært at gennemskue, hvad du skal vælge. Derfor har vi lavet denne guide til dig, så du kan vælge det rigtige produkt, der passer til både pengepung og ønsker om design. På alle nedenstående etiketter i tekstil har du mulighed for at påsætte navn eller logo. 

Vævede labels

Vævede labels er til dig, der er på udkig efter en professionel løsning, hvor du kan skræddersy dine vævede mærkater præcis efter dine ønsker. Vores vævede tekstil etiketter kan væves med mange detaljer og med optil 8 forskellige farver i båndet. Når du vælger vores vævede labels er det dig, der bestemmer farver, størrelse, design og fold. Så får du et label der passer helt perfekt til de produkter, du skal sy dine labels på/i. Vores vævede etiketter kan væves i alle pantone C farver. De vævede labels er øko-tex certificeret. 

Vævede labels

Økologiske bomuldslabels

De økologiske bomuldslabels er ligesom de vævede labels en professionel løsning, til dig der ikke vil gå på kompromis med design og udtryk. Ligesom de vævede labels har du mange muligheder for at tilpasse og skræddersy dine økologiske labels. De økologiske labels skæres råt og er ikke laserskåret. Tekst og logo bliver påtrykt. Vores økologiske labels er GOTS-certificeret. 

Økologiske bomuldslabels

Broderede badges

Broderede badges til tekstil bliver brugt i mange forskellige sammenhænge og du har med et badge gode muligheder for at designe en anderledes etiket til at påsætte tekstil. De broderede badges er kendt fra spejdere, motorcykelklubber, militær og lignende. De bliver dog i højere og højere grad også brugt i andre sammenhænge, fx til at påsætte logo på arbejdstøj eller andre tekstiler, fx tasker. De broderede badges kan laves med både broderet kant eller som et laserskåret badge. Et laserskåret badge eller badge med broderet kant giver kant til dit brand som et alternativ til de traditionelle vævede labels. 

Vævede mærkater som broderet badge

Navnebånd

Søger du billige vævede labels til fx hobbybrug? Så har du gode muligheder for at få et flot vævet label til meget billige penge. Når du vælger navnebånd kan du designe dine vævede etiketter i 10, 14 eller 25mm bredde. Du kan vælge mellem en lang række præ-definerede skrifttyper, farver og foldninger. Navnebånd bliver også brugt som navnemærker.

Navnebånd i 25mm

Labels til tøj midtfoldet og endefoldet

Labels til tøj midtfoldet og labels til tøj endebukket giver dig mange muligheder for at designe etiketter til en fornuftig pris. Når du vælger denne type etiketter har du virkelig mange muligheder for at vælge farver, figurer, vaskeikoner og skrifttyper. Vi kan både digitaltrykke eller væve dine labels, når du vælger denne løsning af etiketter. Løsningen med tryk giver mulighed for mange detaljer. Denne form for etiketter er dyrere end navnebånd men billigere end de vævede labels. 

Mærkater med midtfold eller endebuk

Størrelsesmærker

Vil du gerne angive størrelse i dine kreationer eller kollektioner, så har vi forskellige løsninger. Vores størrelsesmærker bliver både brugt af mindre professionelle og til hobby-brug. Vi har altid størrelsesmærker på lager i hvid og sort. Det er en  både billig og flot løsning. Derudover kan du for få penge designe størrelsesmærker med udgangspunkt i vores farvepalette, hvor du selv bestemmer farvekombination og tekst. Har du brug for unikke størrelsesmærker kan du bestille dem som et “vævet label”. 

Størrelsesmærker

Made by mærker

Er du på udkig efter billige vævede labels eller etiketter og skal du kun bruge et par enkelte stykker? Så er det oplagt at vælge “Made by mærker“. Denne type etiketter sælges fra kun 1 stk. På denne måde kan du blande forskellige etiketter, så du ikke behøver flere end du skal bruge. “Made by mærker” fås med en masse forskellige tekster, som fx “Made by me”, “Lavet af mor”, “Lavet af farmor”, “Made with Love” osv. Tag et kig på siden, for at finde det fulde udvalg. 

Made by mærker fås i mange designs

Har du brug for hjælp til at vælge dine vævede mærkater til tekstil, kan du altid kontakte os på tlf. 9715 5312 eller sende os en mail på info@ikastetiket.dk

Du kan også finde unikke labels i læder, silikonelabels eller metallabels. Denne form for labels kan selvfølgelig også påsyes tøj og tekstil. Du kan også finde vaskeanvisninger, både fortrykte eller customized.

Se hele vores udvalg af navnemærker og design dine egne navnelapper her.

3 thoughts on “Vævede mærkater til tøj og tekstil – hvilke skal jeg vælge?

 1. Hejsa,

  Vi i Sinners Inc er igang med at lave noget tøj (vi har 500 stk tøj) Der skal det samme nakke label i alle styels og jeg håber det er en opgave i kan hjælpe os med. Designet er meget simpelt og i blot 2 farver.

  Hvordan fungere sådan en proces. Køber vi labes af jer og får dem syet i nakken eller kan i klare begge opgaver?

  Jeg glæder mig til at høre mere samt priser på omkring 500 stk.

  1. Hej Sinners Inc,

   Tak for dit spørgsmål.

   Hvis du sender dit logo/design og farver til os på info@ikastetiket.dk, samt størrelse på dine labels kan vi sende dig en pris. Udfra dine ønsker laver vi en korrektur, som du skal godkende eller komme med rettelser til. Når du har godkendt sætter vi mærkerne igang.

   Vi kan desværre ikke hjælpe med at sy labels i tøjet.

   Vh Pernille / Ikast Etiket

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.