organisering af syredskaber
KREATIV, ORGANISERING, PATCHWORK, SYNING

Opbevaring og organisering af syredskaber

Hvis din hobby er at sy, har du garanteret allerede opdaget hvor mange små ting, der skal have en plads. Nåle, sytråd, elastik, knapper, trykknapper, lynlåse, kridt, målebånd, kantebånd og sakse – og ikke mindst labels og etiketter. Alt sammen ting hurtigt kan blive væk, hvis det ikke bliver opbevaret et fast sted. Hvis du aldrig kan finde dét du skal bruge, risikerer du let at købe nyt og til sidst have 3 af hver ting. Men det kan også være du simpelthen mister interessen for at sy, fordi du aldrig rigtigt kommer i gang med den egentlige aktivitet, men i stedet bruger din tid på at lede efter dit tilbehør.

Til dig, der er lige er begyndt at sy

Heldigvis kræver det ikke ret meget at starte et lille system til dine syting.

Små kasser eller en lille skuffereol kan hurtigt hjælpe dig i gang med at lave et system. Uden på kasserne er det vigtigt, at du sætter et label der fortæller dig, hvad der er i kassen.

Jeg har fundet mange fine ikoner til fri afbenyttelse på www.flaticon.com og uploadet ikonerne på mine klistermærker. Hvis du gerne vil have et mere ensartet udtryk, skal du bare designe klistermærkerne i samme farve. Fordelen ved at lave etiketterne i forskellige farver er, at hjernen hurtigt kan afkode farven.

Flere ideer til opbevaring af syredskaber

Har du med tiden fået samlet en masse syredskaber, kan du nok ikke nøjes med et lille skuffekabinet. Ideerne herunder, hvor knapper og stof er puttet i glasbeholdere er også en virkelig fin idé. Vil du gerne gøre det endnu mere organiseret end på billedet, kan du lave dine egne etiketter til flasker, som du kan sætte udenpå glassene. Ideen med stof i glas er især god til dig, der laver patchwork og som mest har små stykker stof.

Sådan opbevarer du stof

Er du typen, der køber stof, inden du har et projekt, fordi du finder flotte mønstre og designs? Så har du garanteret også brug for et system til at opbevare de mange smukke tekstiler.

Det kan være en god idé at have stoffet opbevaret i mindre kasser. Så får du et bedre overblik. Mange sorterer stoffet efter farver. Det giver en rigtig god visuel oplevelse, hvis stoffet står fremme. Du kan selvfølgelig også inddele stoffet efter kvalitet: bomuld, jersey, lærred eller jeansstof. Husk også at lægge stoffet pænt sammen. Det fylder mindre, når det er lagt ordentligt sammen og du skal ikke i gang med strygejernet, når du vil bruge stoffet til et syprojekt.

Skal du forære hjemmesyede kreationer til familie og venner? Så kan du lave dine egne etiketter til indpakning. Det er en virkelig fin måde at fuldende dine kreative sysler på. Du kan bestille fra 50 etiketter og det er nemt at lave et flot design. Skriv fx: Made by “dit navn” som på klistermærket herunder. Hvis du rykker teksten ned på klistermærket, kan du sagtens få plads til at skrive “Til + modtagerens navn” i hånden, hvis du gerne vil have det.

klistermærker til indpakning

Hvordan opbevarer og organiserer du dine sygrejer? Del gerne dine bedste tips med os i kommentarfeltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.