HÅNDARBEJDE, STRIK, SYNING

Inspiration: Se de flotte navnebånd med logo

Navnebånd med eget logo er et virkelig fint lille label, som kan se ud på mange måder. I blogindlægget: “Inspiration: Se de flotte navnebånd med logo” viser vi nogle eksempler på nogle af de flotte navnebånd med logo, som vores kunder har delt med os. Navnebånd med logo kan laves med både endebuk, midtfold og som vandrette eller lodrette labels.

Navnebånd med logo er nemme at designe på hjemmesiden og du har rigtig mange muligheder for at sætte dit personlige præg på dine egne navnebånd med logo. Du kan vælge mellem mange flotte tekst-og baggrundsfarver. Nogle af skabelonerne giver dig også mulighed for at tilføje vaskesymboler.

Vælg mellem mange skabeloner når du designer dine navnebånd med logo

Herunder kan du se de mange skabeloner, du kan vælge imellem, når du designer dine navnebånd med logo. Du kan også tage et kig på vores navnebånd, hvis du vil have et smalt label på 10 eller 14 mm. Her kan du dog ikke uploade logo.

Der er som udgangspunkt to typer labels. Endfold eller midfold. Du kan se hvordan endfold har en fold i hver ende af navnebåndet. Midfold er foldet på midten og er rigtig god at sy ind i en søm. Labels med midfold fås også i en lodret version. Som du kan se på billederne herunder kan du vælge skabeloner med vaskesymboler. Når du vælger denne type skal du selv angive hvilke vaskesymboler, du ønsker på dine labels.
På de forskellige skabeloner kan du se om du kan skrive din egen tekst eller uploade logo.

Navnebånd er super populære blandt dem der strikker til familie, venner og blandt dem, der sælger deres kreationer videre til andre. Se her hvordan navnebånd bliver brugt til at sætte på vinterhuer.

Er du på udkig efter et professionelt label, hvor du har mange muligheder for at sætte dit eget præg på labelen, både i forhold til størrelse, farver mm.? Så tag et kig på de vævede labels.

Fortæl os gerne hvad du synes om blogindlægget: “Inspiration: Se de flotte navnebånd med logo” herunder i kommentarfeltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.