FAQ, MÆRKATER TIL TØJ

 10 tips til Navnemærket

  1. Upload et billede af dit barn eller vælg en af de mange flotte figurer fra Bamses Billedbog eller Disney. En velkendt figur hjælper små børn, der endnu ikke kan læse med at genkende deres egne ting. Du kan også vælge mange flotte baggrundsfarver.
  2. Del så vidt muligt teksten op på to linjer, når du designer dit Navnemærke. Så får du større skrift og din tekst bliver meget nemmere at læse.
  3. Du kan selvfølgelig vaske tøj og ting med Navnemærket i både vaskemaskine og opvaskemaskine.
  4. Sæt altid Navnemærket fast i en vaskeanvisning eller et label, når du bruger dine mærker i tøj. Så undgår at du mærkerne falder af, fordi tøjet strækker sig under mærket.
  5. Navnemærket dur også på sutteflasker. De kan sagtens tåle at du koger og skolder sutteflaskerne.
  6. Sæt telefonnummer på jeres navnemærker. Så er det nemt for andre at ringe til jer, hvis I har tabt yndlingsbamsen eller forlagt jakken på fodboldbanen.
  7. Du kan sagtens sætte dit navnemærke udenpå gummistøvler. Så er de nemme at kende i garderoben. Bruger du Navnemærket i sko, er vores anbefaling at du sætter dem i siden af skoen eller vælger et klistermærke til at sætte i sålen.
  1. Vil du gerne bruge Navnemærket til hele familien? Så design et simpelt mærke kun med familiens efternavn. Så er det ligemeget om det er mor eller lillebror, der har tasken med på weekend.
  2. Du kan bruge Navnemærket fra Ikast Etiket på både tøj og ting. Mange bruger mærkerne på madkasser, drikkedunke og legetøj.
  1. Navnemærket er godt nok godkendt til nærkontakt med hud efter legetøjsstandard EN 71-3, men vi anbefaler ikke, at du sætter det på dit barn. Har dit barn tendens til at blive væk? Så brug hellere et infoband.

Har du sprøgsmål til 10 tips til Navnemærket? Så kontakt os på info@ikastetiket.dk eller tlf. 9715 5312.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.