slidstærke og tydelige navnemærker
FAQ, MÆRKATER TIL TØJ

Slidstærke og synlige navnemærker

Skal dine navnelapper være meget tydelige i tøjet, skal du sørge for at designe dem i kraftige farver. Neonfarver som fx gul, orange og pink er gode. Tænk på hvilke farver, der helt generelt er i dit barns garderobe og design navnelapperne, så de skiller sig ud fra tøjet.

Navnelapperne fra Ikast Etiket er meget slidstærke. Du kan sætte dem i tøjet og sagtens vaske tøjet igen og igen i vaskemaskinen. Her i videoen kan du se nogle eksempler på navnelapper fra Ikast Etiket, der har været i brug igennem flere år.

En ulempe (vi dog sjældent hører om) ved navnelapper er, at de kan pilles ud af tøjet. Det kan være et problem, hvis andre stjæler tøjet eller du har børn, som ikke kan lade være at pille i navnelapperne og tage dem af. Et alternativ til navnelapperne er strygemærker fra Ikast Etiket. Strygemærkerne er helt ekstremt slidstærke og når de først sidder i tøjet, kan man ikke bare pille dem ud. Du kan dog have held til at dampe dem af.

Hos Ikast Etiket finder du også slidstærke navnemærker til at sy i tøjet. Vælg fx navnebånd i kategorien labels. Navnebånd sys ind i tøjet, ligesom de labels, du kender det fra det tøj, du finder i de fleste tøjbutikker.

Navnemærker med refleks

Har du brug for navnemærker med refleks er det let at designe dine egne refleks-navnemærker. På https://www.ikastetikett.no/klistremerker_med_refleks kan du designe dine egne reflekser. Modsat de traditionelle navnelapper anbefaler vi ikke at komme reflekserne i opvaskemaskine og vaskemaskine. Reflekserne klistrer bedst på jævne overflader og ikke tekstil. Du kan sætte refleks-navnemærkerne på cykler, cykelhjelme, løbehjul, sko, rulleskøjter, postkasser, barnevogne og klapvogne og alt det andet, du gerne vil have bliver set i mørket.

Anderledes etiketter med navn

Har du en kreativ idé, som du gerne vil føre ud i livet er det let og billigt at designe etiketter hos online. Det er dig, der bestemmer størrelse, form, baggrundsfarve osv. Du kan tilføje figurer, uploade logo, grafik eller billeder, så dine klistermærker bliver præcis, som du ønsker dem.

Når du bestiller etiketter, kan du vælge mellem forskellige kvaliteter af folie:

Flaskeetiketter har en mat overflade. Samtidig har flaskeetiketterne en anden type lim end vores vinylklistermærker. Flaskeetiketterne er nemmere at pille af og efterlader ikke limrester.

Alm vinyl: Vores almindelige vinylklistermærker er meget slidstærke og modstår både UV og vand. Derfor kan du bruge dem som navnemærker på postkassen og meget andet uden at de bliver slidte og grimme med tiden. Vores festklistermærker er blandt mange i denne kvalitet.

Guld og sølv: Skal det være ekstra lækkert kan du vælge folie i guld eller sølv.

Transparent: De transparente klistermærker er SÅ fine og fungerer godt på steder, hvor det godt må blende lidt sammen og ikke være så tydeligt at der er sat en etiket på.

Du kan designe dine egne klistermærker til indpakning eller til-og-fra klistermærker. Sæt dem på gaver og skriv selv navne på med en tus efterfølgende: Smart hvis du gerne vil have mængderabat ved at bestille en god stak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.