MINIMÆRKET fra ikast Etiket
ORGANISERING

Sæt navn på de små ting med Minimærket

Du kender sikkert navnemærket, men kender du navnemærkets lillesøster “Minimærket“. Minilapper er lavet af det samme materiale som navnelapper i 16x6mm. Det er altså et mærke, der er noget mindre end Navnemærket. Du får alle de samme gode egenskaber, men med mindre plads at skrive på. Vores anbefaling er derfor at nøjes med fornavnet på Minimærket og evt. efternavnets forbogstav.

Det kan du bruge Minimærket til

Minimærkerne fra Ikast Etiket er meget alsidige. Ligesom sin storesøster Navnemærkeet kan du sagtens bruge Minimærket i tøj. Men du skal stadig huske at sætte Minimærket fast i en vaskeanvisning eller et label i tøjet, for at mest muligt ud af klistermærket. De små minimærker tåler selvfølgelig også vaskemaskine. Som alternativ kan du også bruge strygemærker, der som standard måler 30x10mm.

Minimærkerne er især oplagte på familiens mindre ejendele:

Farveblyanter, tusser, blyanter, kuglepenne, linealer og sakse. Ja faktisk egner Minimærket sig til alle de ting, du selv eller dit barn har i sit penalhus.

Legetøj: Har dine børn tit deres legetøj med på besøg hos venner og familie? Så der det oplagt at sætte Minimærket på legetøjet. Sæt de små klistermærker under bunden på legetøjet. Så ved I hvor I selv skal kigge efter navn, men det står stadig diskret og enkelt. På Bamser og tøjdyr kan I sætte minimærkerne på de vævede labels, der tit er på bamser.

Nøgler: Der kan være for og imod at sætte navn på nøgler. Men et fornavn på en cykelnøgle kan gøre dagligdagen meget nemmere, når man ikke er i tvivl om hvem den enkelte nøgle tilhører. I kan også sætte minilapper på bilnøgler, hvis I har flere nøgler, der ligner hinanden.

Hårspænder: Om morgenen sender du et barn i børnehave med et hårspænde. Men om eftermiddagen henter du et barn med viltert hår og du kan selv finde hårspændet i bunken af glemte sager. Det kan hurtigt blive en dyr affære. Men med et Minimærke er det let at kende jeres egne hårspænder. Og i stedet for at skulle finde hårspændet i kassen med glemte sager, er det nu let for de voksne i børnehaven at lægge hårspændet sammen med dit barns ejendele.

Tandbørster: Kan I ikke altid kende forskel på familiens tandbørster, er Minimærket det oplagte valg. Minimærket kan sagtens tåle at blive skyllet og vasket flere gange om dagen.

Briller og solbriller: Hvis du eller dit barn ser dårligt er noget af det værste at miste sine briller. Med et lille minimærke på indersiden af brillen er der altid navn i brillen. Det gør det meget nemmere for andre at finde ejermanden.

Sutter: Sutter er en af de ting, man ikke håber at ens barn deler med andre. Et minimærke er oplagt at sætte udenpå dit barns sutter, så de ikke bliver væk eller forbyttet i institutionen. Minimærket fra Ikast Etiket er godkendt i henhold til legetøjsstandard EN 71-3 og du kan være helt tryg ved at mærkerne ikke afgiver skadelige stoffer, hvis dit barn skulle sutte på mærket.

Små mærker i andre kvaliteter

Vil du gerne have minimærkets størrelse, men en anden kvalitet klistermærke? Så kan du selv designe etiketter i ønsket størrelse hos Ikast Etiket, fx flasketiketter og klistermærker til indpakning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.