ORGANISERING

Inspiration til indretningen i soveværelset

Vi bruger soveværelset hver eneste nat. Selvom soveværelset for de flestes vedkommende er et rum, de ikke tilbringer så mange vågne timer i, er det alligevel vigtigt for en god nattesøvn, at soveværelset er et rart sted at være.

Start med at rydde op i soveværelset

Det er helt enkelt. Start med at rydde op i soveværelset. Når du rydder op, får du også en idé om, hvad du har i dit soveværelse og som mangler en fast plads. Elsker du at læse bøger i sengen, så skal du måske have en lille reol eller et natbord med plads til bøger, i stedet for en bunke på gulvet.

Billede herfra: https://www.pinterest.dk/pin/65513369571943443/

Det kan også være du har opladere til mobiltelefoner, høretelefoner osv., der giver et rodet udtryk. En helt enkel og billig måde at få styr på ledningerne er at sætte dem fast til sengen eller natbordet med strips. Det kræver selvfølgelig, at du har en oplader, som må bo fast i soveværelset. Det kan også være din oprydning giver anledning til at organisere nogle af dine ting anderledes i soveværelset. Jeg har lavet en kasse med lommetørklæder, halspastiller og headset. Det er ikke rocket-science, men samler forskellige småting, så de ikke ligger på natbordet og roder. Er du typen, der tager dine smykker af inden sengetid så find en fin skål eller glasbeholder, som du kan lægge smykker i. Udenpå kan du sætte en flaskeetiket med en sød tekst eller et flot design til at minde dig selv om at lægge smykkerne her, så de ikke bliver væk.

Brug det du allerede har i din indretning

Kig på dit hjem. Har du gamle sofapuder, du kan give nyt betræk og bruge som pyntepuder i sengen? Det kan også være du har nogle plakater eller smukke kort, som du kan hænge på væggen. Skift evt. de plakater, du allerede har hængene i rammer ud med nogle nye.

Farve på væggen(e)?

Farve på en eller flere vægge i soveværelset er vist et spørgsmål om temperament (og måske din udlejer). Men det kan give dit soveværelse en helt ny stemning og udtryk. Det er også fint med tapeter i forskellige stilarter. Et smukt tapet på en enkelt væg kan sagtens give dit soveværelse lidt hotel-vibes.

Garderoben i soveværelset

Mange opbevarer tøjet i soveværelset i et garderobeskab eller på tøjstativer. Sørg for at have en velindrettet garderobe, så det er nemt altid at lægge tøj på plads. Har du vasketøj i soveværelset, så gør det let at smide i en eller flere vasketøjskurve. Hvis du sorterer vasketøjet, når du smider det til vask, bliver det endnu lettere at smide i vaskemaskinen. Så behøver du kun kigge på labels første gang du lægger det til vask.

Billede herfra: https://www.pinterest.dk/pin/753438212674548778/

Lidt nyt lækkert

Et soveværelse kan få et nyt udtryk med et sengetæppe og nye puder. Nyt på væggen kan også være med til at sætte stemningen. Tænk på hvad du selv synes er hyggeligt og rart, når du skal sove. Det er dét, der skal definere hvordan dit soveværelse skal se ud og ikke et boligmagasin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.