FAQ, KLISTERMÆRKER

Skab mersalg med klistermærker med logo

Logoklistermærker er en nem og billig måde at markedsføre din virksomhed på. Hver eneste dag sender vi hos Ikast Etiket massevis af klistermærker med logoer til både små og mellemstore virksomheder. Fælles for dem alle er, at de bruger klistermærkerne aktivt i deres branding. Tænk også på at mærke ting, der gives som gave. Modtageren er en potentiel kunde, der bare ikke kender dig endnu.

Derfor har vi samlet 5 gode ideer, som du frit kan tilpasse, så de passer perfekt til din virksomhed.

5 ideer til at bruge klistermærker med logo i din markedsføring

  • Klistermærker på produkt: Fortæl dine kunder om de særlige egenskaber, du gerne vil fremhæve ved dit produkt. Er det håndlavet, vegetarisk, uden gluten, ren uld, nedsat… ? Uanset hvad din USP (Unique Selling Point) er, så fortæl dine kunder det – og giv dem det sidste skub til at købe lige netop dit produkt. Husk også at et klistermærke i et flot design ofte får lov at blive siddende på fx boligprodukter – og så er kunden aldrig i tvivl om, hvorfra produktet kommer (og det er veninderne heller ikke). Vi har også mange fotografer, der bruger klistermærker på de usb-sticks, de giver til deres kunder ved eksempelvis bryllupsfotografering
  • Kampagner: Vil du gerne belønne dine kunder næste gang de handler hos dig? Sæt et klistermærke på deres vare (eller indpakningen) med en rabatkode eller brug klistermærket til at fortælle om jeres kommende udsalg, flyttesalg, nye lokaler eller?
  • Fra offline til online: Vil du gerne have flere følgere på Facebook, Instagram eller Snapchat? Sæt klistermærker op i din butik med links eller en snapcode, så dine kunder kommer til at kende dine onlineaktiviteter. Eller hvad med at bruge klistermærkerne på din indpakning? Så kan det være, at dine kunder deler et billede af deres nye indkøb med det samme – med dit #.
  • Klistermærker på gaver/merchandise: Forærer du ofte vingaver, chokoladeæsker eller lignende til dine kunder? Sæt et klistermærke på gaven, så dine kunder husker hvorfra gaven kommer, når de drikker vinen.
  • Statementklistermærker: Har du et budskab som du gerne vil dele med omverdenen? Del dit budskab ved at dele klistermærkerne ud – og lad dine kunder sætte klistermærkerne på deres ting. Husk et klistermærke, der er sat på en brochure vil altid stikke lidt ud og fange læserens opmærksomhed.
Klistermærker med logo i forskellige former og farver

Design dine logoklistermærker allerede i dag

Du kan enten uploade et færdigt design eller designe dine klistermærker med logo online. Du kan bestille fra kun 1 stk.

Er du i tvivl om hvordan, du skal designe dit klistermærke? Få inspiration her (artiklen er på engelsk).

Design dine klistermærker på ikastetiket.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.