FAQ, KLISTERMÆRKER

Opmærk dit golfudstyr

Er du selv eller én du kender begyndt at glæde sig til igen at komme på græs og spille golf? Inden vejret for alvor er golfvejr er det en god idé at gennemgå dine golfjern. Vi har samlet tre gode råd, som klæder dig på til golfsæsonen.

1. Rengør dine jern: Har du ikke fået rengjort dine jern da sæsonen sluttede, er det også nu du skal gøre det. Du kan vaske dit grip med en grydesvamp eller stiv børste og vand tilsat lidt opvaskemiddel. Husk også at vaske hovederne og rens rillerne i slagfladerne for jord.

2. Gennemgå dit golftøj. Er skoene stadig gode, og er regnjakken tæt? Ellers kan du måske stadig være heldig at finde udstyr fra sidste års kollektioner og spare gode penge.

3. Sæt navn på dine jern: Hvis du passer godt på dit udstyr kan du have det i mange år. Hvis du da ikke lige glemmer dit sandjern ved bunkeren. Derfor er det en god idé at sætte navn på dit udstyr med golflabels, så er der ingen, der er i tvivl om hvem ejermanden er. 20 mærker koster fra kun 49 kr, så det er hurtigt tjent hjem set i forhold til at købe et nyt jern.

Find mærkerne her

TIP: Hvis I deler udstyr i familien, så lav et mærke, hvor I nøjes med at skrive familiens efternavn, adresse og telefonnummer mm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.