sådan producerer vi navnemærket hos ikast etiket
FAQ, MÆRKATER TIL TØJ

Sådan producerer vi Navnemærket hos Ikast Etiket

Når vi producerer Navnemærket hos Ikast Etiket er det vigtigt for os, at det bliver produceret med omtanke for slutbrugeren, som med stor sandsynlighed er et barn.

I det øjeblik vi modtager din ordre, sender vores system ordren videre til vores printkø. Vi printer Navnemærket alle hverdage – og bestiller du inden klokken 14 bliver din ordre printet samme dag. Når din bestilling med Navnemærket er printet, skal dine navnemærker tørre – og det tager et døgns tid.

Tørretiden skyldes den produktionsmetode vi bruger. Vi bruger en trykkemetode med ecosolvent blæk. Ecosolvent blæk er meget skånsomt, både for de der arbejder med blækket i produktionen og for dit barn, som skal have navnemærkerne siddende i sit tøj. Ofte i nærkontakt med huden. Andre navnemærker er trykt med termotryk eller UV-print som ikke er godkendt til nærkontakt med hud.

Fordi vi bruger ecosolvent blæk tager det længere tid fra du bestiller Navnemærket hos Ikast Etiket til du har mærkaterne i din postkasse, sammenlignet med andre leverandører. Et par dage til eller fra, er i vores optik en lille pris, for at få et gennemtestet og sikkert produkt. Vi håber du er enig!

Navnemærket fra Ikast Etiket er godkendt til hudkontakt

Navnemærket fra Ikast Etiket er som det eneste navnemærke godkendt til nærkontakt med huden gennem EN 71-3. EN 71-3 er egentligt en legetøjsstandard, som sikrer at produktet ikke afgiver skadelige stoffer ved hudkontakt eller hvis et barn sutter på produktet.

Vi har fået testet vores navnelapper af ForbrugerLaboratoriet. Det er et privatejet uvildigt laboratorium. ForbrugerLaboratoriet afprøver og rådgiver om børneprodukter, fx legetøj og børnetøj – og andre ting til børn, som vores navnelapper. Navnelapperne har været igennem forskellige tests for at undersøge om mærkerne afgiver skadelige stoffer ved nærkontakt med hud eller hvis et barn fx sutter på mærkerne. Hverken vores navnelapper eller klistermærker afgiver skadelige stoffer – og kan altså opfylde kravene til EN 71-3.

Har du spørgsmål til vores trykkemetode eller Navnemærket fra Ikast Etiket, så tøv endelig ikke med at spørge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.