VIs jeres støtte til Ukraine med en støttesløjfe
EVENTS, MARKEDSFØRING

Vis jeres støtte til Ukraine

Der er mange måder at vise sin støtte til Ukraine på i denne tid, hvor landet befinder sig i en enorm krise. Nogle støtter økonomisk eller fx ved at fastholde virksomhedens produktion i Ukraine. I Danmark er det muligt at støtte gennem hjælpeorganisationer og mange lokale støtteinitiativer. Der er også en række moralske støtteinitiativer, som fx at have det ukrainske flag hejst eller tilføje det ukrainske flag på sine sociale medier.

Med en støttesløjfe er det nemt at vise omverdenen, at I støtter Ukraine. Med en sløjfe på trøjen eller tasken sender bæreren et klart budskab, om at han/hun støtter Ukraine. Støttesløjfen har en lille sikkerhedsnål, så den er nem at tage af og på, når man skifter tøj. I kan fx dele sløjfen ud til medarbejdere og kunder. Støttesløjfen med ukrainefarver i blå og gul bliver produceret efter jeres dessiner og ønsker.

Sælg sløjfen og saml ind til nødhjælpsorganistioner

Det er også muligt at sælge sløjfen videre med det formål at samle overskuddet ind til donation hos en af de danske nødhjælpsorganisationer. Det er vores erfaring, at det kan være lettere at samle ind, hvis giveren af donationen får et fysisk bevis på at have støttet – også selvom det kun drejer sig om småbeløb som fx 20 eller 50 kroner.

Stil sløjferne ved kassen, hvor alle kunderne kommer, når de skal betale for deres varer. Oplys prisen og fortæl hvordan I giver pengene videre og til hvilken nødhjælpsorganisation. Det er en god idé at være så transparente som muligt, for at imødekomme eventuelle spørgsmål, som jeres kunder måtte have.

I kan også uddele sløjferne I forbindelse med andre køb eller arrangementer, hvor kunderne støtter eventuelle initiativer i forhold til Ukraine. Det kan være I afholder en auktion, indsamler varmt tøj eller på anden vis afholder et arrangement til fordel for Ukraine eller flygtninge i Danmark.

Hvordan ville du bruge støttesløjfen for at samle penge ind til Ukraine?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.