Sådan organiserer du dine krydderier på flotteste vis
ORGANISERING

Sådan organiserer du dine krydderier på flotteste vis

Krydderier er essentielt i enhver god madlavning. Men når krydderierne ikke er ordentligt organiseret, kan de hurtigt rode i køkkenet. Hvad er en bedre måde at organisere dine krydderier end med etiketter?

Med etiketter er det let at holde styr på dine krydderier. Sæt etiketterne på små ens glas, så du får et samlet og indbydende udtryk. En anden og vigtig (og måske ret indlysende) fordel ved at sætte etiketter på krydderiglassene er, at du altid kan kende forskel på krydderierne. Tørret persille, estragon, basilikum, timian og oregano kan til forveksling ligne hinanden. Især en dunkel vinteraften, hvor det skal gå lidt tjept at få mad på bordet.

Lav dine egne etiketter til dine krydderiglas

Hos Ikast Etiket kan du designe dine egne etiketter til glas og til krydderiglas. Du kan enten designe dine etiketter helt fra bunden og bruge nogle af de mange baggrunde og designs, vi stiller til rådighed. Har du allerede et færdigt design, kan du uploade det på siden. Her kan du tilføje tekst eller bruge det færdige design, som det allerede er.

Når du designer dine egne etiketter kan du designe dem, så de passer perfekt til den øvrige indretning i dit køkken. Du kan designe alt fra helt transparente etiketter til guld klistermærker med masser af mønstre og detaljer.

På billederne herunder ser du eksempler på etiketter, som er lavet på hjemmesiden.

Til venstre kan du se vores transparente etiketter til krydderiglas. Med denne løsning er det tydeligt at se krydderierne i glassene og du får et simpelt udtryk, der passer godt i de fleste moderne køkkener.

På billedet til højre har vi brugt en skabelon med baggrund, der ligner brunt papir. Men klistermærket er i vores vandafvisende kvalitet, så du skal ikke bekymre dig om etiketterne bliver ødelagte, hvis du tørrer dem af med en fugtig klud eller har fedtede fingre, når du griber et krydderiglas midt i madlavningen.

Sådan kan du stille krydderierne på hylden

Du skal selvfølgelig ikke gemme dine flotte nye krydderiglas væk i en skuffe. Krydderier har flotte farver og en velorganiseret krydderihylde kan være en rigtig fin del af den øvrige indretning i dit køkken. Når krydderierne står fremme er det let se, hvilke krydderier du har, så du ikke behøver lede efter dem i en skuffe, når du skal planlægge dine indkøb.

Når du stiller dine krydderier frem på en hylde, så tænk over hvordan de står. Du kan stille krydderierne således:

  • Alfabetisk – Stiller du dine krydderier alfabetisk er det altid nemt at finde frem til det rette krydderi. Hvis du vel at mærke også husker at stille krydderierne korrekt på plads.
  • Farveorden – Stil krydderierne på hylden i farveorden. Det kan virkelig blive flot, især hvis du har mange forskellige krydderier. Krydderier kommer tit i “jordfarver” og er røde, gule, brune, grønne og sorte. Inddel krydderierne i nuancer og stil dem på en eller flere rækker.

Du kan selv designe dine labels til dine krydderier hos Ikast Etiket. Få inspiration hos Adobe. Har du allerede et abonnement eller prøveabonnement kan du hente nogle af skabelonerne gratis. Det er let at uploadet et færdigt design hos Ikast Etiket.

Hvad er vigtigt for dig, når du organiserer dine krydderier i køkkenet? Del gerne dine bedste tips med os i kommentarfeltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.