organisering af værktøj
ORGANISERING

Organisering af værktøj

Værktøj er noget af det, der let kan komme til at fylde meget og ikke mindst rode. Men får du organiseret dit værktøj ordentligt, er det altid let at finde dét du skal bruge og ikke mindst undgå at det roder.

Har du allerede en god samling værktøj, så er det måske nu, du skal gennemgå det. Smid det ud, der er i stykker eller som er blevet opgraderet. Har du både en hel og en halv tommestok, er det måske på tide at smide den halve tommestok ud.

I hjemmet kan man ofte have brug for en let tilgængelig skruetrækker, hammer eller tommestok. Hjemme hos os, bruger vi fx tit en skruetrækker, når børnene skal have skiftet batterier i deres legetøj. Til det formål har vi en skruetrækker med udskiftelige bits liggende i køkkenet.

Fordelen ved, at skruetrækkeren har fået en fast plads i køkkenet er, at den er let at lægge væk. Førhen kom den ofte til at ligge fremme efter brug og “ventede på”, at den blev lagt på plads sammen med det øvrige værktøj.

Giv værktøjet en fast plads

Når du organiserer dit værktøj er det vigtigt, at alle dele får en fast plads. Sætter du det på en hylde, så markér med et klistermærke, hvad der skal stå på de enkelte hylder.

Meget værktøj kræver strøm og skal have batterierne ladet op. Gør det let for dig selv ved at lave faste “ladepladser”. Så undgår du at have ladere og batterier stående rundt omkring i hus, garage eller skur.

Mens nogle arbejder med udgangspunkt i deres værksted, kan andre bedre lide at have en værktøjskasse, som de let kan tage i hånden og med derhen hvor de skal bruge værktøjet. Vælg den løsning, der passer bedst til dig.

Navn eller logo på værktøjet

Både håndværkere og private har stor glæde af at opmærke værktøj med navn eller logo.

Med klistermærker er det meget nemt at opmærke dit værktøj. Hos Ikast Etiket kan du bestille klistermærker i alverdens størrelser og farver. Du kan let uploade logo eller skrive dit navn eller en anden tekst. Nogle af vores kunder vælger fx at skrive telefonnummer. Men det er helt op til dig hvad du skriver på klistermærkerne.

På billedet herunder har håndværksmesteren valgt et transparent klistermærke. Det er en rigtig fin løsning, der giver en forholdsvis neutral opmærkning.

Fordele ved klistermærker på værktøj

  • Det er en billig løsning – og det er nemt at klistre mærkater på værktøjet.
  • Du har ikke mærket værktøjet permanent og der er ingen værdiforringelse, hvis du selv ønsker at sælge værktøjet videre.
  • Håndværkere fra forskellige firmaer arbejder ofte sammen på samme projekt. Når værktøjet er mærket er der aldrig tvivl om hvem der ejer det enkelte stykke værktøj.
  • Du kan selv kende dit værktøj fra andres og kommer ikke til at tage det forkerte.
  • Det virker tyveriforebyggende. Selvom klistermærket kan fjernes er det bøvlet.

Vil du gerne have klistermærker til effektiv tyverisikring, kan du også få VOID plomberingsmærker hos Ikast Etiket. Plomberingsmærkerne efterlader et folietryk på værktøjet, hvis klistermærket forsøges fjernet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.