armbånd med fortløbende numre
EVENTS, OMSÆTNING

Festivalarmbånd med fortløbende numre

Hos Ikast Etiket oplever vi i stigende grad efterspørgsel på festivalarmbånd med fortløbende numre. Det skyldes dels, at det er blevet meget nemmere rent produktionsteknisk at lave de fortløbende numre til en overkommelig pris. Samtidig har arrangørerne fået øjnene op for de forskellige muligheder og fordele de nummererede armbånd giver.

Hvorfor vælge festivalarmbånd med fortløbende numre?

Der kan være forskellige grunde til at vælge nummerering og fortløbende numre på festivalarmbånd:

  • Du øger sikkerheden. Når alle armbånd er nummereret, er det lettere at tjekke om der mangler armbånd. Mangler I et eller flere numre er det nemt at registrere og skulle nummeret dukke op ved indgangen, ved I nu at dette nummer er ugyldigt.
  • I kan knytte armbåndets numre til gæsterne. Det giver jer mulighed for at tjekke, at det er de rigtige gæster, der besøger jer. Eventuelt gennem stikprøver.
  • Nummererede armbånd kan give armbåndet værdi for samlere, fx i forbindelse med jubilæer, specialarrangementer eller lignende.
  • Armbånd med fortløbende numre kan være et supplement til jeres gængse armbånd og kun udleveres til VIP-gæster.
  • Har I en gæst, der ikke opfører sig efter reglerne, kan I notere vedkommendes nummer fra armbåndet. Det er let at give videre til vagter og kollegaer. På denne måde er det let at identificere en gæst.
  • Konkurrencer og lodtrækning: Med numre på armbåndene er det let at lave lodtrækninger og konkurrencer.
  • Lad forskellige numre give adgang til forskellige områder.
  • Til mindre arrangementer kan I bruge numrene til at inddele gæster i mindre grupper.

Hvordan ser nummerering ud på festivalarmbånd?

Hvis du gerne vil have festivalarmbånd med nummerering har vi flere forskellige løsninger, du kan vælge imellem. Herunder ser du eksempler på tre typer af armbånd med nummerering.

Den første type er vævede armbånd i rPET. Her er numrene vævet ind i armbåndet.

Armbåndene i de lilla farver er et sublimationstrykt armbånd med påtrykte numre. Dette armbånd er også i rPET. rPET er en genanvendt polyesterkvalitet fremstillet af plastflasker. Den tredje type nummererede armbånd er papir-/tyvekarmbånd. Det er klart den billigste løsning.

Vi kan også lave nummerering på RFID tags og kort, som vi monterer på armbåndet.

Armbånd med stregkode eller QR-kode

Et alternativ til de nummererede armbånd er armbånd md QR-kode eller stregkode. Det er muligt at trykke QR-koder med sublimationstryk og få et rigtigt fint resultat som kan aflæses med telefoner og andre scannere. Det er også muligt at væve QR-koder, men det er som udgangspunkt ikke en løsning vi anbefaler, da det kan være svært for smartphones og scannere at fange koden.

Vi kan også sætte QR-koder og stregkoder på tags eller plader, som vi sætter udenpå dine armbånd. Løsningerne er mange og vi skræddersyr gerne en løsning med festivalarmbånd til dit næste arrangement eller event.

Har du særlige ønsker til festivalarmbånd med fortløbende numre, så er du altid velkommen til at fortælle os om dine tanker og ideer. Kontakt vores salgsteam på telefon 9715 5312 eller mail info@ikastetiket.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.