opmærkning af tøj til børn
ETIKETTER, FAQ, MÆRKATER TIL TØJ

Opmærkning af tøj til skolebarnet

Hjælp dit barns lærere og pædagoger: mærk barnets tøj! Lærere og pædagoger på dit barns skole har rigeligt at se til i hverdagen. Kan de slippe for hjælpe “Oskar” med at lede efter hans grønne hue og sorte vante, har de helt sikkert andet at bruge tiden på. Med en lille indsats, kan du som forælder, gøre det meget lettere for både de voksne på skolen og dit eget barn at finde sine ting. Du sparer også dig selv for en hel del ærgrelser ved at skulle købe nyt, når barnet har mistet sine ting. Når der er navn i tøjet, er sandsynligheden for at bortkomne ting dukker op igen, meget større end ved ting uden navn.

Hos Ikast Etiket har vi et bredt udvalg af forskellige opmærkningsprodukter. Vores mest populære løsning er Navnemærket, som er et klistermærke udviklet til at sætte i tøj.

Navnemærket

Vis dit barn, hvordan det skal sætte navnemærket fast i en label eller vaskeanvisning. Når I sætter navnemærket fast i en mærkat er det hurtigt at finde navnemærket i både bluser og bukser. Derudover holder navnemærket også meget bedre, når det bliver sat fast i en label, i stedet for direkte i stoffet. Brug også navnemærket på sko, cykelhjelm, madkasser, og drikkedunke.

Strygemærker

Hvis du har taget et kig i skolens glemmekasse, har du helt sikkert set, at her ligger både underbukser og strømper. Man kan undre sig over, hvorfor børnene overhovedet tager det af. Måske er det i forbindelse med idræt, hvis tøjet er blevet vådt eller de har haft det for varmt. Det er derfor også en fordel at huske navn i strømper og undertøj. Her vil vi anbefale, at I bruger strygemærker. Strygemærker er nemme at stryge på med et strygejern. Husk at lægge bagepapir mellem strygejern og strygemærket. Der medfølger altid en brugsanvisning, når du bestiller strygemærker fra Ikast Etiket.

Husk også navn på alt det andet

Når dit barn er startet i skole, er det ikke kun tøj og sko, der skal være navn i. Ud over skoletasken har dit barn sikkert også en taske til idrætstøj, et penalhus med blyanter og farver. Mange børn har også forskelligt elektronik, der ikke er billigt. Du kan sagtens bruge Navnemærket, når du gerne vil have navn på tasker og elektronik. Men du kan også vælge at supplere med klistermærker. Til forskel fra Navnemærket er vores klistermærker lamineret med en solid vinyloverflade. Det gør klistermærkerne meget slidstærke og holdbare.

Klistermærker i mange størrelser

Hos Ikast Etiket har vi klistermærker i mange størrelser. Finder du ikke en størrelse, der passer dine behov, kan du selv designe dine klistermærker og definere størrelse og form. Til blyanter, tusser og andet i penalhuset, vil vi anbefale “minimærket” eller vores klistermærker i 35x6mm. Minimærket har samme kvalitet som Navnemærket, mens de små klistermærker har vores stærke vinyllaminering. Til elektronik, cykelhjelme og andet udstyr kan du bruge vores adresseklistermærker.

Klistermærker med vinyllaminering kan være en fordel på ting, der bliver brugt meget. Fx på et smartur eller en smartphone.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.