FAQ, MÆRKATER TIL TØJ

Navnemærker til plejehjem – hvad skal jeg vælge?

Står du i den situation, at én af dine kære skal flytte på plejehjem, kan der både være mange følelser og praktiske ting at forholde sig til. Mange plejehjem vil gerne at beboerne har navn i tøjet, så det er nemt at finde den rette ejermand, hvis en trøje er blevet lagt i fællesrummene eller når tøjet skal til vask.

I denne artikel får du hjælp til at vælge de rigtige navnemærker til plejehjemsbeboeren.

TIP: Skriv beboerens navn – og tilføj gerne lejlighedsnummer eller et andet kendetegn.

Strygemærker

Strygemærker er meget anvendelige til brug på plejehjem, fordi de kan tåle vask ved høje temperaturer. Det kan være rart at vide, at mærkerne sidder rigtigt godt fast, når der er andre, der vasker tøjet. Har du brug for navnemærker i strømper og undertøj vil vi til enhver tid anbefale at du bruger strygemærker. Strygemærkerne vil også være rigtigt gode til sengetøj, dyner og lignende, der også bliver vasket i et fælles vaskeri.

Navnebånd

Foretrækker du en mere klassisk løsning er navnebånd et rigtigt godt bud. Navnebånd bliver syet i tøjet. Er de syet godt fast er der ingen risiko for at navnebåndene falder ud. Du kan også sagtens vaske tøj med navnebånd ved høje temperaturer. Ulempen ved navnebånd er, at de hurtigt kan tage lang tid at sy fast, når de skal sættes i en hel garderobe.

Navneklistermærker

Vores mest populære form for navnemærker er vores navneklistermærke, som vi kalder Navnemærket. Navnemærket er meget brugt i børnefamilier, fordi det er meget let at sætte i tøjet og ikke er særlig tidskrævende. Navnemærket er ligesom et klistermærke. Du skal bare klistre det ind i tøjet i en vaskeanvisning. Navnemærket egner sig bedst til tøj, der bliver vasket ved 30 grader.

Navnemærket er desuden meget anvendeligt på stokke, brilleetuier, bøger, mobiltelefoner, nødkald, hjemmesko, krydsord, forstørrelsesglas og andre ejendele, som den ældre tager med sig rundt på plejehjemmet.

Arbejder du på et plejehjem?

Her kan du gratis downloade plakater eller bestille plakater til jeres plejehjem, hvis I gerne vil hjælpe familiemedlemmerne eller beboerne med at få navn i tøjet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.