hvilke labels skal jeg vælge
FAQ, MÆRKATER TIL TØJ

Hvilke labels skal jeg vælge?

Er du i tvivl om hvilken type labels du skal vælge? Vi kan godt forstå hvis det kan være svært at vælge og danne sig et overblik over de mange forskellige typer af labels vi har hos Ikast Etiket. Her i blogindlægget håber vi at hjælpe dig, så det forhåbentligt bliver lidt nemmere at vælge.

Husk, at hvis du er i tvivl, så vil vi altid gerne rådgive og vejlede dig. Så ring endelig til os på tlf. 9715 5312 eller send en mail på info@ikastetiket.dk.

Labels til at sy på

I kategorien for labels til at sy på er der MANGE muligheder. Vi skræddersyr labels, der kan sys på tøjet i mange størrelser, med ønskede fold, vævninger og meget andet. Et vævet label er en klassisk løsning, som med garanti vil kunne skræddersys, så det også passer til dit brand.

Blandt vores labels til at sy på, finder du også vores varmeklippede labels, midtfoldede labels, endebukkede labels. Denne type labels er alle vævede. Derudover kan du også få labels med tryk. Her skal du kigge efter vores bomuldslabels med tryk eller vores økologiske bomuldslabels.

Labels til at stryge på

Hos Ikast Etiket finder du forskellige typer af labels til at stryge på tøj. Du finder de helt traditionelle strygelapper eller patches/bagdes som de også bliver kaldt. Her har vi altid et udvalg af flotte designs på lager, men vi kan også lave customized bagdes med eller uden strygelim.

Alternativt kan du hos Ikast Etiket lave strygemærker i alverdens former og størrelser, som du nemt kan stryge på tøj med et almindeligt strygejern eller en varmepresse. Du kan også lave strygemærker med logo, som du kan bruge på arbejdstøj eller klubtøj. Brug strygemærkerne som dekoration eller lav et anderledes label.

Mange af vores vævede labels kan også laves med strygebagside.

Størrelsesmærker og vaskeanvisninger

Størrelsesmærker og vaskeanvisninger har en lidt anden funktion end de andre typer af labels. Hvor de andre typer af labels ofte har den funktion at brande eller oplyse kunden om “hvilket mærke tøjet er”, har størrelsesmærker og vaskeanvisninger en mere lavpraktisk funktion, som at fortælle om størrelse og hvordan tøjet skal vaskes.

Navnebånd

Skal du bruge labels til at markere hvem tøjet tilhører, kan du bruge navnebånd. Navnebånd er også en billig løsning, hvis du gerne vil have labels, der skal sidde synligt på tøjet, så andre kan se hvem der har lavet det. Du kan få både de traditionelle navnebånd og navnebånd med logo hos Ikast Etiket.

Andre typer af labels

Vil du gerne have labels der skiller sig lidt ud, har vi flere forskellige typer af labels i andre materialer end tekstil.

Et nyere produkt, som er blevet rigtigt populært i vores sortiment er vores suede labels, som er et label i en blød mikrofiberkvalitet, der ligner ruskind. Denne type labels er meget nemme at sy på andre tekstiler og skal hverken foldes eller bukkes for at blive syet fast. Samtidig er de meget bløde og rare.

Vi håber du kunne bruge guiden “Hvilke labels skal jeg vælge?” – Kom gerne med kommentarer i kommentarfeltet herunder.

2 thoughts on “Hvilke labels skal jeg vælge?

  1. Hej, jeg skal bruge nogle klistremerker, med min adr på, til at lime på krukker og have værktøj. Hvilken type label vil I anbefale til det?

    1. Hej Ina

      Jeg ville helt sikkert bruge vores adresseklistermærker: https://www.ikastetiket.dk/selvklaebende_adresse_klistermaerker- de har en god størrelse og materialet bliver ikke ødelagt af at ligge udendørs i vådt vejr. Jeg kan dog være i tvivl om klistermærket vil klistre på en uglaseret krukke – men på værktøj og krukker med en glat overflade vil det klistre rigtigt godt.

      Vh Pernille /Ikast Etiket

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.