Hvilke navnemærker er bedst til børnehave
FAQ, MÆRKATER TIL TØJ

Hvilke navnemærker er bedst til børnehaven?

Det er stort at starte i børnehave, for så er man blevet én af de store. Måske kender I allerede navnemærker fra barnet gik i vuggestue? Er det med navn i tøjet helt nyt, kan I læse afsnittet “Fra dagpleje til børnehave“.

Hvis I allerede bruger Navnemærket, skal I bare fortsætte med det. Det er nemlig også det mærke vi vil anbefale til børnehavebarnet.

Navnemærket er et klistermærke specielt udviklet til at sætte i tøj. Navnemærket er et blødt og smidigt mærke, som ikke kradser mod huden. Størrelsen på Navnemærket synes vi også selv er helt perfekt. Mærkerne passer nemlig på det meste. I kan bruge dem på tøj, madkasser, drikkedunke…. Ja faktisk alle de ting, I gerne vil passe på.

Vil I gerne have navn i undertøj og strømper vil vi anbefale jer at supplere med strygemærker. Strygemærkerne stryges nemlig stryges fast direkte i tøjet og der behøver ikke være en label eller vaskeanvisning som de kan hæfte på. Derudover kan strygemærkerne vaskes ved højere temperaturer sammenlignet med Navnemærket.

Fra dagpleje til børnehave

Kommer dit barn fra dagpleje kan det virke endnu mere overvældende at starte i børnehave sammenlignet med hvis dit barn kommer fra en vuggestue, der ligger i den anden ende af bygningen. I dagplejen er der ofte kun 4 børn og det der med navn i tøjet, har måske ikke været så vigtigt, fordi dagplejeren har kunnet kende alle børnenes tøj fra hinanden – og der var ikke så mange at holde styr på.

Men sådan er virkeligheden ikke i børnehaven. Her er der mange flere børn – og voksne, der skal holde styr på flyverdragter, handsker, huer, hatte, T-shirts – og ikke mindst skiftetøj, når de små størrelser skal lære at gå på WC, for der vil uden tvivl ske uheld. Så det der med navn i tøjet er virkelig en god idé. Det bedste er at sætte navn i tøjet allerede inden barnet starter, så I ikke skal stresse over det, dagen før barnet skal starte.

Få gratis plakater til institutionen

Arbejder du i en børnehave og vil gerne have endnu flere forældre til at sætte navn i tøjet? Vi hører jævnligt fra pædagoger at det er en stor udfordring at forældre ikke husker navn i tøjet, trods talrige opfordringer – men det hjælper at blive ved med at skubbe på.

Hos Ikast Etiket kan du bestille plakater eller downloade plakater til print. Du finder vores brochurer her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.