FAQ, MÆRKATER TIL TØJ

Navnelapper til skolebarnet

Navnelapper er uundværlige for dit skolebarn. Navnelapperne hjælper dit barn til let at kunne kende sine egne ting. Bliver noget væk eller forbyttet, er det også let for andre at finde dit barn og aflevere den glemte genstand. Vi anbefaler desuden altid at sætte et telefonnummer på navnelapperne. Så er det hurtigt at ringe eller sende en sms til jer og fortælle hvor den glemte genstand kan afhentes.

Hvor kan jeg bruge navnelapperne?

I børnehaven og vuggestuen er det nødvendigt at have navn i alt barnets tøj. Her bliver tøjet ofte beskidt efter en tur på legepladsen, en tur i en vandpyt eller ved uheld, når barnet smider bleen. Når barnet er startet i skole vil det for nogle børn ikke længere være tøjet, der er det vigtigste at have navn i. Men derimod alle de “løse” genstande, som de pludselig selv skal lære at holde styr på. Mange børn skal også selv have deres ting med fra skolen til SFO’en.

Selvom det måske ikke længere er så relevant at have navn i al tøjet er det stadig en god idé at bruge navnelapper i det tøj, der tit bliver taget af og på. Det er fx trøjer, huer, kasketter, vanter, sko, støvler, gummistøvler, jakker, regntøj og skitøj. Alt sammen ting der nemt kan blive rodet sammen i garderoben. Når der er navnelapper på overtøjet bliver det nemt for dit eget barn at finde sine egne ting, men det hjælper også andre børn, så de ikke ved en fejl kommer til at tage ting, der ikke er deres.

Mange familier foretrækker navnelapperne fra Ikast Etiket fordi de er så nemme at bruge. Navnelapperne kan nemlig bruges på meget andet end tøj. De smarte selvklæbende navnemærker kan sagtens tåle en tur i opvaskemaskinen. Derfor er de også ideelle at bruge på drikkedunke og madkasser. På nogle skoler stiller børnene deres madpakke i et køleskab, når de møder om morgenen. Når det bliver spisetid er det meget nemmere for både børn og lærere at dele madpakkerne ud, når der er tydeligt navn på madkasse og drikkedunk.

Vi ved også at mange af vores kunder er glade for at bruge navnelapperne på skoletasker, skolebøger og ikke mindst alt indholdet i penalhuset. Mange børn vil gerne have kvalitetstusser, når de skal tegne. Så hvis farverne hele tiden bliver væk, kan det hurtigt blive dyrt at holde penalhuset fyldt.

nAVNELAPPER SKOLE

Husk navn på idrætstøjet

Når dit barn starter i skole, får barnet idræt. Idrætstasken og indholdet heri har i den grad potentiale for at blive væk eller forsvinde. For mange børn er det nyt selv at skulle holde styr på deres skiftetøj, håndklæder, skiftesko og strømper. Samtidig kan det være lidt overvældende at skulle bade og klæde om samtidig med at man snakke og pjatte med alle kammeraterne. Sørg derfor altid for at hjælpe dit barn godt på vej, ved at sætte navnelapper på idrætstøjet. Og glem ikke at sætte navn udenpå tasken.

Sæt navnelapper på alt det der kan blive væk

Brug navnelapperne på alle barnets ting. En navnelap koster under 1,50 krone, så det er en nem og billig måde at sikre sig mod mistede ting. En ny vinterjakke eller skoletaske koster hurtigt mange hundrede kroner – og det er ærgerligt at skulle købe nyt, fordi man ville spare navnelapperne væk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.