smart labels
EVENTS, MARKEDSFØRING, RFID

Kender du vores Smart Labels?

Du kender garanteret vores mange forskellige labels til at sætte på tekstiler – men vidste du, at vi hos Ikast Etiket også har mange muligheder for at lave Smart Labels?

Smart Labels dækker over mange forskellige typer af labels, som har en ekstra funktion. Smart Labels giver dig som producent mulighed for at give dine kunder en online oplevelse gennem dit label. Dine Smart Labels kan derfor være både vævede eller trykte tekstil labels. Vi kan også lave hangtags med en smart funktion eller andre former for labels.

Smart Labels med QR-koder

Rigtig mange forbrugere kender QR-koder. Med en smartphone er det nemt for slutbrugeren at scanne QR-koden og blive sendt præcis til en hjemmeside, app, jeres visitkort, formular eller noget helt andet. QR-koden indeholder et unikt link, som det gennem QR-koden er nemt at finde vej til for jeres kunde. QR-koder kan både væves eller trykkes på labels – ligesom de selvfølgelig også er nemme at trykke på hangtags.

Smart Labels med RFID eller NFC

Du bruger garanteret allerede NFC flere gange om ugen. Måske uden helt at være klar over det. Det er NFC-teknologi der sidder i vores dankort, så vi kan betale kontaktløst. Men NFC eller RFID-teknologi kan anvendes til meget andet. Med en lille chip i et label eller i en hangtag kan kunderne lægge deres smartphone opad labelen. Telefonen vil nu læse NFC-chippen, som kan indeholde forskelligt data. I kan også bruge NFC-chippen i forbindelse med betaling og regulere eller tilpasse priser. Det er selvfølgelig også oplagt at bruge NFC-teknologien som en del af jeres markedsføring. Her kan kunderne til at registrere sig online. Med NFC-teknologien er det også nemt at gøre tekstilproduktionen mere gennemsigtig og tage kunderne med på rejsen fra råmaterialer til butikken. Det gør det nemmere at inddrage kunderne i hvordan jeres virksomhed tager ansvar om produktion og medarbejdere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.