hvordan laver man sine egne stickers
FAQ, KLISTERMÆRKER

Hvordan laver man stickers?

ikastetiket.dk/stickers kan du få et overblik over de forskellige stickers, du kan bestille hos Ikast Etiket.

Du vælger det produkt, der umiddelbart passer bedst til dine behov.

Design dine egne stickers online

Når du klikker på et produkt kan du vælge at bruge den skabelon vi har lavet eller du kan lave dit helt eget design med vores avancerede designer.

Herunder kan du se de valgmuligheder du har, når du skal lave dine egne stickers. Det du ser herunder er vores standarddesigner.

Her har vi som udgangspunkt defineret en størrelse og form. Men passer størrelsen og formen ikke kan du ændre det på siden ved at klikke på knappen markeret med gult til venstre. Her kan du også ændre antallet, hvis de muligheder vi viser ikke passer til dit behov. Vil du have en helt anden form på dine stickers kan du klikke på knappen til højre og gå til vores avancerede designer. I den avancerede designer kan du fx lave konturskårede stickers.

Husk at lægge de færdige stickers i kurven

Når du har valgt hvordan dine stickers skal se ud, skal du lægge dem i kurven. Når vi har modtaget din ordre sætter vi vores produktion i gang næsten med det samme. Så snart dine stickers er blevet produceret sender vi dem til dig. Det tager 2-4 arbejdsdage fra du har bestilt stickers til de er i din postkasse.

Sådan laver vi dine stickers

Når vi har modtaget din ordre printer vi dine stickers på selvklæbende papir på en printer, der kan printe selv små detaljer. Når printet er tørt, bliver dine stickers lamineret med vinyl inden vi skærer dem ud i den ønskede størrelse og form.

2 thoughts on “Hvordan laver man stickers?

 1. Hej rette vedkommende
  Vi er 2 kvinder som gerne vil høre, om I kan hjælpe os med at lave sortfarvet stickers i bestemte størrelse efter vores valg. De skal klistres på evt. overflader på lanterner mv.. Størrelserne forestilles i 14/15 cm i højde og 5/7 cm i bredde, 7/14 cm i højde og 7 cm i bredden.
  Mængde for rabat og priser ønskes.

  1. Hej Kirsten

   Jeg håber du har fået hjælp til dine stickers? Ellers er det meget nemt at lave sine egne stickers her på siden: https://www.ikastetiket.dk/2020_avanceret_designer_til_klistermaerker

   Her vælger du bare sort baggrund og definerer selv størrelsen på dine stickers – og du kan nemt se hvad det vil koste afhængigt af antal og størrelse. Skal du have store mængder må du gerne kontakte vores salgsteam på info@ikastetiket.dk med ønske om antal og størrelse.

   vh Pernille / Ikast Etiket

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.