hvad kan man bruge stickers til
FAQ, KLISTERMÆRKER

Hvad kan du bruge stickers til?

Det er næsten kun din fantasi, der sætter grænser for hvordan du kan bruge stickers. For at få mest mulig glæde af dine stickers, kræver det bare at du sætter dem på en overflade, hvor stickeren ikke falder af. De stickers du finder hos os er samtidig meget slidstærke. Så du skal ikke bekymre dig om de bliver ødelagt af regn, olie, kemikalier eller en tur i opvaskemaskinen.

ikastetiket.dk/stickers finder du et stort udvalg af stickers. Herunder får du et par eksempler på hvordan vi ofte ser hvad vores kunder bruger deres stickers til.

Sæt stickers på alt det, du gerne vil passe på:

Stickers til madkassen:
Med stickers på madkasse og drikkedunk er det nemt for både børn og voksne at kende forskel på alle madpakkerne i køleskabet. De fine stickers fra Ikast Etiket kan sagtens tåle en tur i opvaskemaskinen.

Stickers til computer:
Mange vil gerne have stickers på deres computere. De stickers du køber hos Ikast Etiket er slidstærke og meget holdbare. Fordi vores stickers har en vinyllaminering går de ikke i stykker og det er derfor også nemt at fjerne dem igen fra din computer, hvis du ikke længere vil have dem siddende.

Stickers til bil:
Du kan sagtens bruge vores stickers på bilens ruder, men vi anbefaler ikke, at du sætter dem på lak og metal. Hvis du skal bruge stickers til din bil, som skal sidde andre steder end på ruderne, bør du finde én, der laver folier til biler.

Stickers til postkassen:
I Danmark er det et krav, at der er navn på postkassen. Med et sticker er det nemt at sætte navn på postkassen, som er holdbart i al slags vejr.

Stickers til indpakning:
Skal indpakningen på årets julegaver være ekstra lækker? Uanset om du bare elsker flotte julegaver eller du skal sende julegaver på vegne af firmaet er det prikken over i’et med et flot sticker på gaveindpakningen.

Skateboardstickers:
Lav dine egne stickers til skateboardet, løbehjulet eller cyklen. Det er nemt at uploade dit eget design eller lave et design online hos Ikast Etiket. Lav figurskårede klistermærker som er holdbare i al slags vejr.

Stickers til bøger og mapper:
Et simpelt sticker med navn og telefonnummer er oplagt til at sætte udenpå bøger og mapper. Du undgår forbytning i skolen og på studiet. Det er nemt at låne sine bøger ud til andre, der altid kan se hvor bogen kommer fra.

Stickers med logo:
Uanset hvad du skal bruge dine stickers med logo til, er det nemt at uploade dit eget logo på ikastetiket.dk. Mange af vores kunder bruger logostickers uden på kasser, emballage og indpakning, for et flot og professionelt udtryk.

Nem organisering med stickers:
Det er nemt at bruge stickers, når du gerne vil organisere og skabe orden. Lav dine stickers online på ikastetiket.dk med din egen tekst og sæt de færdige stickers uden på kasser, hylder og reoler i køkkenet, værkstedet eller på kontoret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.