Hvordan får man navn på postkassen?
FAQ, KLISTERMÆRKER

Hvordan får man navn på postkassen?

Det behøver hverken være svært eller dyrt at få navn på postkassen.

Med postkasselabels fra Ikast Etiket er det nemt at få navn på postkassen. Du bestiller dine postkasselabels online på ikastetiket.dk. Her kan du skrive det eller de navne, du gerne vil have på postkassen. Der er også plads til at skrive vejens navn og husnummer, hvis du gerne vil have det. Eller hvis postbuddet ikke altid kan finde den rigtige postkasse.

Lovkrav at have navn på postkassen

I Danmark er et det et lovkrav, at der skal være navn på postkassen. Der skal som minimum stå efternavn. Derudover må man meget gerne skrive forbogstaver eller fornavne på alle ejendommens beboere. Du må også gerne skrive adresse på din postkasselabel.

Det er vigtigt at navneskiltet er forsvarligt fastgjort – vælger du en postkasselabel fra Ikast Etiket er du garanteret et slidstærkt produkt. Postkasselabels fra Ikast Etiket bliver ikke falmede af hverken UV-lys fra solen eller regnvejr.

Det er også vigtigt, at der er tilstrækkeligt med lys ved postkassen, så buddet også kan se navneskiltet i mørke.

Design dine egne postkasselabels

Når du designer navneskilt til postkassen har du masser af muligheder for at personliggøre navneskiltet. Herunder får du et par ideer til hvordan:

Brug de mange figurer og baggrunde: Når du designer dine postkasselabels har du fri adgang til alle de mange figurer og baggrunde vi har på ikastetiket.dk. Du kan vælge præcis den kombination du gerne vil have.

Upload dit eget billede: Det er let at uploade et billede af din hund, kat eller familie på postkasselabels. Så gør det ekstra personligt – eller fortæl uvedkommende at her bor en hund.

Upload en tegning: Vil du ikke have familieportrættet siddende ude på gaden, så lav en tegning, eller få dit barn til at tegne familien. Når du har scannet eller fotograferet tegningen kan du uploade den direkte på vores side.

Lav en transparent label: Vil du gerne have en diskret label, og har du en lys postkasse, så er det oplagt at lave en transparent label. Så kan man kun se det trykte tekst og evt. figurer på afstand.

Lav en label med refleks: Bor du et sted, hvor det kan være svært at se postkassen? Så er det oplagt at lave en label med refleks. Så lyser navneskiltet op, når en bil nærmer sig postkassen.

Læs mere om krav og regler til brevkasser/postkasser hos PostNord.

2 thoughts on “Hvordan får man navn på postkassen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.