Hvordan bruger man festivalarmbånd?
ARMBÅND, EVENTS, FAQ, SIKKERHED

Hvordan bruger man festivalarmbånd?

Festivalarmbånd bliver som navnet afslører ofte brugt i forbindelse med festivaler. Men armbåndene bliver også brugt i forbindelse med en lang række andre typer af events og oplevelser.

Ideen med et festivalarmbånd er at give gæsten/kunde et tydeligt bevis for at have gyldig adgang til et bestemt område. Det kan enten være som inviteret eller betalende gæst. Festivalarmbåndet lukkes om håndleddet med en lås, der ikke kan åbnes igen uden at bryde selve armbåndet. På denne måde sikrer man at armbåndet ikke kan overdrages til andre og hvis en kontrollør “klipper” armbåndet på en gæst, der har overtrådt retningslinjer for eventet, har denne ikke længere adgang.

Det er vigtigt at armbåndet lukkes tilpas stramt om håndleddet, så det ikke kan lirkes ud over hånden og dermed overdrages til andre for at opnå optimal sikkerhed. Du kan også læse vores artikel: Sådan undgår du snyd med festivalarmbånd.

Det er forskelligt hvordan arrangører vælger at give deres gæster armbånd på. Nogle vælger at udlevere armbånd når gæsten køber og betaler for billetten. Her er det kundens eget ansvar at tage armbåndet på inden eventet. Ulempen ved denne løsning kan være at gæsten ikke tager armbåndet tilstrækkeligt stramt på. Skal alle gæster derimod have armbånd på samtidig kræver det meget personale for at lukke armbåndene. Men I kan også vælge at justere armbåndene ved indgangen. Har I valgt et armbånd med en easylock er det nemt efterfølgende at stramme armbåndet til. Se mere om festivalarmbånd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.