Hvilke festivalarmbånd findes?
ARMBÅND, FAQ

Hvilke typer festivalarmbånd findes?

Hvilke typer af festivalarmbånd findes der? Svaret er: MANGE! Der findes nemlig virkelig mange forskellige typer af festivalarmbånd. Herunder gennemgår vi de mest almindelige festivalarmbånd, men det er ikke fuldstændig liste, for mange festivalarmbånd bliver lavet efter ønsker fra kunderne. Hos Ikast Etiket kan du altid få festivalarmbånd specialdesignet til dit event.

Vævede festivalarmbånd

De vævede festivalarmbånd vil mange nok mene er de “rigtige” festivalarmbånd. Det emmer af festivalstemning og er stadig et meget populært festivalarmbånd blandt både små og store festivaler. Tekst, logo og layout bliver vævet ind i båndet, så I får et unikt festivalarmbånd. Det vævede festivalarmbånd fås med forskellige typer af lukninger. Du kan fx bruge easylock, metallukninger eller genanvendelige lukninger, hvis armbåndet gerne må kunne tages af og på.

hvilke typer festivalarmbånd findes

Trykte festivalarmbånd

De trykte festivalarmbånd minder en del om de vævede. En fordel ved de trykte festivalarmbånd er at de er meget hurtige at producere, så har du travlt, så gå efter de trykte festivalarmbånd. Derudover kan vi også få rigtigt mange detaljer med på et trykt armbånd. På et vævet armbånd kan I max have 8 forskellige farver, da det er væven, der afgør antallet af farver. På det trykte armbånd bruger vi full-color print. Det trykte armbånd giver dig også mulighed for at inkludere andre grafiske effekter. De trykte armbånd fås også i en mere bæredygtig variant, hvor båndet er fremstillet af PET, som er tekstil fremstillet af plastflasker.

trykte festivalarmbånd

Festivalarmbånd af tyvek

Tyvekarmbånd er en billigere løsning sammenlignet med de to ovenstående festivalarmbånd i tekstil. Især hvis du kun skal have få festivalarmbånd er der en del at spare på tyvekarmbåndene. Tyvek minder rigtigt meget om papir, men er et enormt slidstærkt materiale, som er modstandsdygtigt overfor vand og faktisk også en lang række kemikalier.

Festivalarmbåndet i tyvek er meget nemt at bruge, fordi det hverken kræver lukninger eller værktøj. Der er lim på selve armbådet under en beskyttelsesfilm, som I bare fjerner, når armbåndet skal bruges. Tyvekarmbånd fås i forskellige “versioner”. Hos Ikast Etiket kan du altid bestille tyvekarmbånd fra vores lager uden tryk, så du kan have dem i løbet af 1-2 dage. Derudover kan du på vores hjemmeside bestille papirarmbånd med din egen tekst og figurer. Har du brug for tyvekarmbånd med logo tager du bare fat i vores salgsafdeling, som opsætter en korrektur.

tyvek armbånd til festival

Festivalarmbånd i plast

Festivalarmbåndet i plast er meget anvendeligt steder, hvor deltagerne er meget i kontakt med vand. Det kan fx være i vandland, svømmestævner, windsurfing-arrangementer eller andre events ved havet. Plastarmbåndet bliver lukket med en “hook & eye” lukning, som springer ved stor belastning.

festivalarmbånd i plast

Festivalarmbånd med RFID eller stregkode

Med en RFID-chip kombinerer du det klassiske festivalarmbånd med moderne teknologi. RFID-armbåndet giver mulighed for elektronisk adgangskontrol, elektronisk betaling, mulighed for at låse døre op og meget andet.

festivalarmbånd med RFID - hvilke festivalarmbånd findes

Festivalarmbånd i bæredygtige materialer

Vil du gerne have festivalarmbånd, der er fremstillet af bæredygtige materialer har du forskellige muligheder herfor. Kig efter vores armbånd i bambus, økologisk bomuld, kork eller hør og vælg en bambuslukning, hvor vi har reduceret mængden af plast i låsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.