Billede af navnemærker på blyant, viskelæder og tandbørste
FAQ, KLISTERMÆRKER, MÆRKATER TIL TØJ

Hvor meget kan navnemærker holde til?

Hos Ikast Etiket har vi et bredt udvalg af navnemærker og mærkater til tøj, for at du altid får den bedste løsning til dine behov for opmærkning. De forskellige navnemærker har forskellige styrker og svagheder, og det kan derfor være en god idé at overveje, hvad der er vigtigt for dig, at dine navnemærker skal kunne holde til. I videoen herunder kan du se eksempler på navnelapper, der har været udsat for vores egne børn. Det sidste navnemærke vi viser i videoen har faktisk siddet i et stykke tøj i seks år og er blevet flittigt brugt af min kollegas tre børn.

Navnemærker der tåler vaskemaskine

Hvis du har brug for navnemærker, der kan tåle vaskemaskine, skal du vælge Navnemærket eller vores strygemærker. Navnemærket er testet efter vasketest BS EN ISO6330 til at holde minimum 30 vaske ved 40 grader. Sidder de i vaskeanvisningen, kan de dog sagtens vaskes ved 60° og det er også min personlige erfaring at de sagtens kan klare med end 30 vaske. Vi anbefaler altid, at du sætter dine navnemærker fast i en vævet label eller vaskeanvisning og ikke direkte i stoffet på tøjet, for at opnå den bedste holdbarhed.

Navnemærker der tåler tørretumbler

Der er ingen tvivl om at tørretumbleren slider hurtigere på navnemærkerne, sammenlignet med hvis du ikke sætter dem på tøj, der går i tørretumbleren. Hjemme hos os, kommer børnenes tøj tit i tørretumbleren, når det skal gå lidt stærkt og de mangler rene bukser til næste dag. Jeg sætter altid navnemærket i vaskeanvisningen, og det klarer navnemærkerne fint – også mange gange.

Navnemærker der tåler opvask og opvaskemaskine

Hvis du sætter dine navnemærker på madkasser, drikkedunke og andet service, er det for de fleste familier klart at foretrække at tingene kan gå i opvaskemaskinen, uden at navnemærkerne falder af eller trykket bliver slidt. Med navnemærkerne fra Ikast Etiket, kan du roligt vaske jeres ting op. Det er faktisk vores oplevelse at navnemærker på service og madkasser holder helt fantastisk godt i mange år.

Hvordan har navnemærkerne det med udendørs brug?

Du kan sagtens bruge navnemærket udendørs på fx cykler, cykelhjelme, løbehjul mm, men du kan også overveje at bruge adresseklistermærker, som har en lamineret overflade, der beskytter klistermærket, så det ikke falmer i sollys.

Solcreme og fede cremer

Solcreme og fede cremer kan godt være lidt drilsk og slide trykket af de traditionelle navnemærker. Det skyldes simpelthen at det blæk vi bruger er en “mild blæk” uden alverdens skadelige kemikalier. Det er et kompromis, men vi vil hellere vide at blækken ikke skader vores børn, fremfor at vælge blæk med skadelige kemikalier, som irriterer vores børns sarte hud. Som alternativ kan du bruge strygemærker til sommertøjet eller bare sætte navnemærket i vaskeanvisningen inde i tøjet i stedet for i lappen i nakken, hvor det er meget naturligt at smøre sit barn med solcreme.

Navnemærker tåler skoldning og en tur i fryseren

Fra det varme til det kolde. Du kan sagtens sætte navnemærkerne på børnenes sutter eller sutteflasker og skolde dem. I den anden ende af temperaturskalaen kan du sagtens have mærkerne siddende på bøtter eller lignende, som du lægger i fryseren.

Har du en god historie om hvor godt dine navnemærker holder, så fortæl os det gerne i kommentarfeltet herunder. Du må også gerne kommentere hvis du har spørgsmål til valg af navnemærker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.