FAQ, MÆRKATER TIL TØJ

Lav dine egne trøjer med tryk

Mangler I nye trøjer med tryk i løbeklubben til MC-klubbens årlige efterårstur, til spejderlejren, fodboldstævet eller dramatruppen – eller til stafetløb med kollegaerne? Så behøver det hverken være særligt dyrt eller bøvlet at lave jeres egne bluser med tryk. Hos Ikast Etiket kan I designe jeres eget tryk, som I kan stryge på lige præcis dét tøj, I ønsker. Her er ingen købskrav om at købe bestemte antal eller nogle bestemte bluser.

Det giver jer en stor frihed til at finde bluser, T-shirts, toppe eller trøjer, I præcis de farver og størrelser I gerne vil have.

Når I skal bestille tryk til jeres tøj, kan I vælge mellem to forskellige slags strygemærker, som I selv kan stryge på tøjet: strygemærker med logo og strygemærker uden baggrund. Strygemærker uden baggrund er et nyt produkt, som vi har glædet os længe til at lancere. Her kan du nemlig bestille tekst og logo, så det står helt skarpt uden en hvid eller farvet baggrund. Det er kun selve teksten eller logoet, der bliver til et strygemærke. Herunder ser du tre eksempler på strygemærker.

Hjertet til venstre er et eksempel på et konturskåret strygemærke. Når vi konturskærer, følger faconen på strygemærket, grafikken, logoet eller teksten, som trykkes på strygemærket. Ved meget komplekse logoer med mange små detaljer, kan det være en fordel at vælge et klassisk strygemærke “med baggrund”.

Herunder ser du fire eksempler på strygemærker uden baggrund:

Når I bestiller jeres strygemærker, kan det godt betale sig at prøve sig frem med størrelse og antal, hvis prisen er vigtig. Der kan nemlig være nogle penge at spare, hvis man går lidt på kompromis med størrelsen og fx vælger 200mm i stedet for 295 i længden.

Når I bestiller strygemærker og strygemærker uden baggrund hos Ikast Etiket kan I uploade logo, grafik, tekst, tegninger og fotos, når I bestiller jeres egne strygemærker. Hvis I ikke har et færdigt design, kan I vælge at skrive jeres egen tekst eller sammensætte en grafik online, når I bestiller.

Hvad er forskellen på strygemærker med baggrund og strygemærker uden baggrund?

Her har vi brugt det samme logo, for at illustrere forskellen på de forskellige strygermærker, du designe hos Ikast Etiket. Til venstre kan du se den type, der hedder strygemærker uden baggrund. Her er altså ikke mere materiale end det tekst og grafik, du selv vælger. I midten og til højre viser vi produktet strygemærker med logo, der er designet på to forskellige måder. I midten har vi konturskåret strygemærket, så formen på strygemærket følger grafikken. På strygemærket til højre har vi lagt en rund baggrund bag logoet, men den kunne også have været firkantet, oval eller endnu større.

Sådan stryger du strygemærker uden baggrund på tøj og tekstiler

Bestil kun det antal I skal bruge

Hos Ikast Etiket er det muligt at bestille helt ned til 1 styk af hvert design/tekst, så hvis I gerne vil have jeres eget navn trykt sammen med logoet er det selvfølgelig også muligt.

Brug strygemærkerne på muleposer og andre tekstiler

Strygemærkerne er også rigtigt fine at bruge på muleposer, kasketter og andre tekstiler, hvor I gerne vil have et fælles kendetegn. Herunder kan I se eksempler på et par finde børnetegninger, der er blevet til strygemærker, som så fint er blevet strøget på en mulepose.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.