design selv festivalarmbånd
EVENTS

Design selv festivalarmbånd

Hos Ikast Etiket har du mange muligheder for at designe dine egne festivalarmbånd online med tekst, logo og grafik. Uanset om du skal bruge festivalarmbåndene til en privat fest, et lukket event, på daglig basis som adgangskontrol eller til en festival med tusindvis af gæster, så har vi mulighederne hos Ikast Etiket.

Herunder gennemgår vi de forskellige muligheder du har, for “design selv festivalarmbånd”.

Design selv: Saml-selv armbånd

Skal du holde bryllup, rund fødselsdag eller tilsvarende vil vi anbefale dig at tage et kig på vores saml-selv armbånd. Her får du et rigtigt fint armbånd med din egen tekst og som er rigtigt fine – også når dine gæster ankommer i deres flotte tøj.

Saml-selv armbåndene er vævede armbånd, som du kan få i mange forskellige farvekombinationer, hvor du selv vælger skrifttype, skriftfarve, bundfarve. Du kan også tilføje én sød figur og vælge om du vil have en easy-lock eller metallås. Metallåsen kræver en tang, for at lukke armbåndet, mens easy-lock’en er en plastlås, der bare skal trækkes på armbåndet. De flotte saml-selv armbånd kan du bestille fra kun 10 stk.

Saml-selv armbåndene er en virkelig fin lille gimmick til den private fest, hvor de små detaljer sætter prikken over i’et, eller til studenterfesten, hvor du gerne vil holde styr på at det kun er inviterede gæster, der er i dit hus.

design selv festivalarmbånd

Design selv: Papirarmbånd

Papirarmbånd er nok blandt de mest populære festivalarmbånd på markedet – og vi leverer alt fra 10 stk til mange tusinde. Papirarmbåndene bliver brugt til små privatfester, gymnasiefester, lejre, festivaller, på museer og mange steder i oplevelsesindustrien.

Skal du kun bruge få papirarmbånd er det billigst og nemmest at bestille papirarmbånd med tryk online på ikastetiket.dk/papirarmbaand. Her kan du skrive din egen tekst, vælge skrifttype, vælge mellem MANGE farver på armbåndet og også tilføje en af vores sjove figurer.

Har du brug for mange papirarmbånd kan vi trykke armbåndene præcis som du ønsker dem i dit eget design og med logo og tekst. Du skal bare sende dit ønskede design til vores salgsteam.

Papirarmbånd fås også uden tryk.

Design selv festivalarmbånd: Klassiske armbånd i stof

Er du til de helt klassiske festivalarmbånd, har du flere muligheder for at tilpasse armbåndene til det enkelte arrangement. Denne type armbånd kan du designe online fra 100 stk.

Her på siden: ikastetiket.dk/festivalarmbaand kan du selv designe dine festivalarmbånd online. Du kan vælge mellem forskellige flotte grafiske baggrunde, skrive din egen tekst og selv vælge skrifttype og -farve.

Vil du gerne have unikke festivalarmbånd med logo eller din egen grafik kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Er du i tvivl er du som altid velkommen til at ringe til os på 97 15 53 12 eller sende en mail på info@ikastetiket.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.