ARMBÅND, EVENTS, FAQ, SIKKERHED

Gør Sidste skoledag til en sjov og sikker begivenhed med armbånd

Sidste skoledag skal være en god og minderig dag for de elever, der siger farvel til folkeskolen. Igennem de seneste år, har der i den offentlige debat været øget fokus på at skabe nogle gode og trygge rammer for eleverne. Ligesom mange skoler og forældre har et stort ønske om, at de unge ikke drikker sig fra sans og samling. Enten ved helt at udelukke alkohol fra festerne eller ved at minimere og kontrollere alkoholforbruget.

Skab trygge rammer med adgangskontrol

Uanset om I holder festen på skolen eller privat, om det er en lille eller stor fest, er det en god idé at sikre jer, at der er klare rammer for festlighederne. En fest med 50 elever kan hurtigt blive til en fest med 85, hvis der ikke er en form for adgangskontrol. Som forælder kender man måske nok de fleste af kammeraterne, men hvis der pludselig står fem unge udklædt som gorillaer og prinsesser, er det ikke nemt at vide, om de går i parallelklassen eller kommer fra en anden skole i byen. Et kontrolarmbånd om håndleddet på eleverne gør det let for forældre, lærere eller vagter hele tiden at kunne se om en elev rent faktisk er en del af festen. Papirarmbånd (tyvekarmbånd) er en god løsning, både hvad angår pris og sikkerhed.

Når eleverne ankommer til festen, fæstner I armbåndet om håndleddet på hver enkelt elev, så det ikke kan tages af, uden at armbåndet går i stykker. På denne måde sikrer I, at eleverne ikke giver deres armbånd videre til andre.

I kan også udlevere armbånd til forældre, lærere og andre hjælpere, I en anden farve. Så ved I også præcist hvilke voksne, der har adgang til festen. Det skaber tryghed for både elever og forældre at vide, at der ikke kan komme voksne ind til festen, der ikke har noget at gøre der.

Hvis der kommer flere klasser til jeres fest for sidste skole dag, kan I overveje at lave armbånd med forskelligt tryk eller bare i forskellige farver. I kan også skrive klasse på armbåndene med en tusch.

Fortæl altid elever og forældre på forhånd om rammerne for festen. Det er trygt at vide, hvordan festen skal foregå, og hvad der er go eller no go.

Lidt eller ingen alkohol?

Om eleverne skal have lov at indtage alkohol eller ej, vil vi lade være helt op til jer som forældre og lærere at vurdere. Men vi vil gerne dele et lille tip med jer, så det bliver lettere at holde styr på alkoholforbruget. På papirarmbåndene kan I lave X antal afkrydsningsfelter. Hver gang en elev får udleveret en genstand, kan I krydse et felt af – og når eleven har drukket sine genstande, må han/hun drikke alkoholfrie drinks resten af aftenen. Denne løsning fungerer både, hvis eleverne har genstande med hjemmefra til udlevering eller hvis de kan købe alkohol i en bar – eller som forudbetalte drikkevarer.

Et godt alternativ er også at lave lækre og flotte alhoholfrie drinks, som er lidt sjovere og mere festlige end Pepsi Max eller danskvand.

Billige armbånd til det lille budget

Har I kun et lille budget, så kan I med fordel vælge vores fejltrykte armbånd. Her koster 50 armbånd under 50 kroner. Til denne pris får I armbånd med fuld funktionalitet, men som måske har en logo eller tekst fra et andet arrangement. Når I bestiller fejltrykte armbånd er alle armbånd som udgangspunkt ens, men I kan sagtens ønske I flere farver. Bestil fejltryktrykte papirarmbånd her: https://www.ikastetiket.dk/papirarmbaand og vælg “Fejltrykte”, i dropdown-menuen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.