FAQ, MÆRKATER TIL TØJ

Holdtrøjer i eget design til DM i agility

Når Team OneToThree stiller til start ved DM agility for hold kommer alle fire hundeførere til at bære samme holdtrøje. En holdtrøje Marie Ehrenreich har designet sammen med sit lille team. På trøjen har Marie fundet plads til holdets logo og sponsorer. For at få holdets logo og logoet den “Den lille hundeshop” på bluserne har Marie valgt typen strygemærker med logo, hvor hele fladen er et strygemærke. Denne type strygemærker egner sig rigtigt godt til logoer og layouts med mange detaljer.

Strygemærkerne kan designes i samme nuance som blusen eller som her på billedet i en kontrastfarve, for at skabe opmærksomhed om logoet på den sorte bluse.

Til navnetrækket for Næsbjerg Gulve har Marie valgt strygemærker uden baggrund. Strygemærker uden baggrund står meget flot, når man gerne vil have tekst på tøj, ligesom på billedet. Et logo som “Den lille hundeshop” kunne Marie også have valgt at få lavet som et strygemærke uden baggrund, fx i hvid. Det egner logoet sig fint til.

Strygemærker gør det let at designe sine egne holdtrøjer

Det kan være både dyrt og langsommeligt, hvis man skal have designet holdtrøjer professionelt, når man er et lille hold uden en masse sponsorer. Hos Ikast Etiket oplever vi stadig stigende grad, at mindre hold selv designer både strygemærker og strygemærker uden baggrund. Det kan være alt fra et hold som Maries, der skal til DM i agility, firmaholdet, der skal løbe lokale motionsløb, spejdergrupper, der skal på lejr og andre små sportshold, der gerne vil have holdtrøjer med logo og tekst. Fra du bestiller dine strygemærker til du har dem, går der kun 3-5 dage – og du kan selv stryge mærkerne på med et helt almindeligt strygejern.

Gør det let at kende holdtrøjerne med navn

Med strygemærker uden baggrund er det også let at få deltagerens navn på bluser, bukser eller overtrækstrøjer. Når du designer strygemærker uden baggrund definerer du størrelsen på et ark. På arket kan du have plads til flere navne eller gentagelser. Men husk at tjekke, at størrelsen på navnene er som ønsket. Vil du hellere have numre på holdtrøjerne er det selvfølgelig dét, du bestiller.

Fordelen ved at have navn på sin egen bluse er, at man ikke får den forvekslet med den bluse holdkammeraten har svedt godt og grundigt i. Samtidig kan der i nogle konkurrencer og stævner være krav om, at man skal kunne se navnet på den enkelte deltager.

Hvorfor designe sine egne holdtrøjer?

Holdtrøjer spiller en central rolle i sportens verden. De er mere end blot en del af uniformen; de repræsenterer et holds identitet og stolthed. Fra de lokale foreninger til professionelle klubber er trøjerne med til at understøtte et fællesskab. For fans er holdtrøjen et symbol på tilhørsforhold og passion for deres team. Det er en måde at vise støtte på, både på stadion og i dagligdagen.

En holdtrøje kan også blive symbolet på sejr, som udøveren gennem mange år vil forbinde holdtrøjen med. Tænk bare på de sportsudøvere eller fans, der ikke vasker deres trøje, fordi de tror, at trøjen er forbundet med held, fordi de bar den gennem de seneste sejre.

Har du brug for hjælp til at designe dine egne strygemærker til dine egne holdtrøjer, så tøv ikke med at tage fast i os hos Ikast Etiket. Vi vil altid gerne rådgive dig og hjælpe dig til at vælge de bedste strygemærker afhængig af dit logo/tekst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.