Image by viarprodesign on Freepik
FAQ, KLISTERMÆRKER

Fodboldklistermærker – design dine egne klubklistermærker og vis din støtte til holdet

Uanset om du er på udkig efter klistermærker til den lokale fodboldklub eller vil vise din støtte til en stor international fodboldklub, kan du designe dine egne klistermærker online hos Ikast Etiket.

Når du designer fodboldklistermærker hos Ikast Etiket, kan du selv bestemme hvordan dine klistermærker skal se ud online. Her kan du skrive tekst, uploade billeder, farver eller vælge ét af vores fodboldikoner. Du kan også uploade din fodboldklubs logo eller emblem. Når du har uploadet klublogoet kan du skrive din egen tekst eller lade logoet stå alene.

Formen på klistermærkerne kan følge det logo, du har uploadet, men det er helt op til dig at bestemme om det skal være rundt, firkantet eller konturskåret.

Slidstærke klubklistermærker

Klistermærkerne fra Ikast Etiket er meget slidstærke. De bliver hverken ødelagte af regn eller falmet i solen. Så hvis du klistrer dem på din postkasse, skal de nok blive siddende i mange år. Limen er også meget slidstærk, så du får et holdbart produkt, som du kan sætte på alle dine ting, uanset om du gerne vil sætte dine klubklistermærker på din postkasse, dør, drikkedunk, madkasse, PC/Mac, iPhone eller smartphone. Klistermærkerne fra Ikast Etiket kan gå i opvaskemaskinen.

Hvor sætter man sine fodboldklistermærker?

Du kan sætte dine fodboldklistermærker, præcis hvor du ønsker det. Mange sætter deres klubklistermærker på deres PC, på bøger, på køleskabet, i bagruden af deres bil og mange andre steder. Du kan også bruge klubklistermærkerne til at sætte på madkasser og drikkedunke.

Klistermærkerne fra Ikast Etiket kan du sagtens bruge på en bilrude, men vi anbefaler ikke at du sætter klistermærkerne direkte på lakken af din bil.

Hvad er hooligan klistermærker?

Hooligan-klistermærker adskiller sig fra almindelige fodboldklistermærker. Mens de almindelige fodboldklistermærker viser tilhørsforhold og stolthed overfor en fodboldklub er hooligan klistermærkerne designet til at udfordre og provokere andre fans og rivaliserende grupper.

Hooligan-klistermærker fungerer som et visuelt symbol på tilhørsforhold og loyalitet til en bestemt fodboldklub eller fangruppe. Hooligan klistermærkerne kan have klubbens logo, farver eller kendetegn, og de fungerer som en form for gruppeidentifikation. Nogle hooligan klistermærker har også voldelige og truende budskaber. Ved at bære og sætte hooligan-klistermærker op viser hooligans deres dedikation til deres hold og deres tilhørsforhold til den hooliganistiske subkultur.

Hvorfor sætter hooligans klistermærker op?

Når en gruppering sætter deres hooligan-klistermærker op i et område, der traditionelt tilhører en anden klub, er ønsket ofte at provokere og irritere andre hooligans med et andet tilhørsforhold. Nogle mener klistermærkerne er årsag til øget vold og optrapning af konflikter, mens andre mener at klistermærkerne er en form for kreativ selvudfoldelse og subkulturel æstetik. Hvis du går til fodboldkampe, har du garanteret set en masse klistermærker fra konkurrerende klubber på toiletter og i fanzoner for udebanehold.

Andre der er en del af fodboldkulturen, men som ikke tilhører den voldelige hooligankultur synes også det er sjovt at sætte klubklistermærker op på toiletter og tribuner for at drille de lokale fans.

Der er mange der designer deres egne klistermærker med udgangspunkt i deres kærlighed til en bestemt fodboldklub. Det er vores erfaring, at der er mange, der lader sig inspirere af hooliganklistermærker. De bruger udtryk og designelementer, der ligner klistermærkerne fra hooligankulturen. Men uden at være en del af voldelige gruppereringer. Flere af klistermærkerne har et udtryk, der minder meget om graffiti og de tags, du helt sikkert kender fra bybilledet.

Husk det er altid dit ansvar, at du har rettigheder til de klistermærker du bestiller hos Ikast Etiket og kun sætter dem op på steder, hvor det er tilladt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.