få mere ud af dine strygemærker
BABYTØJ, KREATIV, MÆRKATER TIL TØJ

Få mere ud af dine strygemærker

Når du designer dine strygemærker online har du mange muligheder for at sætte dit eget præg på strygemærkerne.

De små smarte strygemærker bliver typisk brugt, når forældre gerne vil sætte navn i ungernes tøj. Men I behøver ikke nøjes med at bruge mærkerne udelukkende praktisk. Her har farmor selv syet et lækkert sæt tøj til barnebarnet – og slået to fluer med et smæk. Hun har nemlig brugt strygemærket som både navnemærke og Made by mærke. Strygemærkerne fra Ikast Etiket er bløde og behagelige at have strøget ind i tøjet. Især mindre børn kan blive generet af de traditionelle polyestermærker, men med strygemærker i nakken, mærker de ingenting til navnemærket.

Skal tøjet senere overdrages til mindre søskende, fætre eller kusiner kan I bare stryge et andet strygemærke oveni det eksisterende mærke.

Strygemærker som størrelsesmærker

Men strygemærkerne kan nemt bruges til meget andet. Vi har flere kunder, der designer deres egne strygemærker med det formål at bruge dem som størrelsesmærker. Strygemærkerne kan konturskæres og det er nemt at lave størrelsesmærker i forskellige former og størrelser. Herunder har vi lavet et eksempel på et strygemærke der er designet udelukkende vha vores avancerede designer. 20 strygemærke i størrelsen 15x15mm koster under 50 kroner – og er virkelig en fin måde at sætte størrelse i det hjemmesyede tøj.

Sæt strygemærkerne udenpå tøjet

Hvem siger at strygemærkerne skal være gemt af vejen inde i tøjet? Nej, vel!

Kvaliteten af vores strygemærker er så høj, at du sagtens kan sætte strygemærkerne udenpå tøjet og få et meget flot resultat. Mange mindre virksomheder, små designere og andre bruger strygemærkerne udenpå tøjet som en del af deres branding eller til at trykke T-shirts on demand med lækre grafiske designs.

Du kan også uploade et fotografi, som du kan få printet på dine strygemærker.

Hvordan bruger du strygemærkerne fra Ikast Etiket? Del dine gode ideer med os herunder i kommentarfeltet til hvordan du får mere ud af dine strygemærker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.