ARMBÅND, FAQ

De bedste tyvekarmbånd® med levering i morgen!

Papirarmbånd eller tyvekarmbånd er kendt for at være en enkel og omkostningseffektiv adgangskontrol. Lav pris, effektive og nemme at bruge. Det slidstærke tyvekmateriale, der af udseende ligner papir, sikrer at armbåndene ikke bliver opløst af vand og er rivsikre. Med tyevkarmbånd får du derfor et armbånd, der ikke kan overføres mellem gæster, men det skal selvfølgelig lukkes tilstrækkeligt stramt om håndleddet, så det ikke kan tages af. Vi anbefaler tyvekarmbånd til endagsarrangementer, men det er stærkt nok til at holde i flere dage.

Hos Ikast Etiket kan vi levere tyvekarmbånd med tryk lynhurtigt. Bestil inden kl. 14 på hverdage – så sender vi samme dag!

På hjemmesiden kan du designe dine tyvekarmbånd med sort tryk, som vi sender samme dag, bare du bestiller inden kl. 14.00. Du kan skrive tekst, uploade logo og grafik eller vælge mellem en række ikoner og figurer, som er frit tilgængelige på hjemmesiden. Vi har et stort udvalg af forskellige farver, som du kan vælge til dine tyvekarmbånd – og du kan selvfølgelig også købe dem uden tryk.

Hvis du har meget travlt eller bare er i nærheden, er du også meget velkommen til at hente dine tyvekarmbånd hos os i Ikast.

Tyvekarmbånd i dit eget design

Vores standardløsning er tyvekarmbånd med tekst eller logo, trykt i sort på en standard baggrundsfarve. Men er du på udkig efter noget mere unikt, kan vi også tilbyde dig papirarmbånd med “full colour farvetryk”. Her kan du virkelig løfte designet og give den gas med grafiske elementer – og matche designet til arrangementet. Du kan bestille dine egne fullcolour tyvekarmbånd direkte på hjemmesiden. Her kan du uploade et færdigt design, som du selv eller din grafiker har lavet. Du kan også designe armbåndene online. Her skriver du tekst, vælger figurer og farver – ligesom du også kan uploade et virksomhedslogo.

Fakta om Tyvek®-armbånd:

 • Universel størrelse. Én størrelse passer til alle.
 • Med fortløbende numre (oplys venligst behov for dette ved bestilling).
 • Bredde på 19 eller 24 mm.
 • Med sikkerhedsfunktion, så båndet ikke kan overdrages.
 • Tilgængelig med fuld farvetryk fra kant til kant.
 • Over 40 forskellige baggrundsfarver tilgængelige med sort tryk.
 • Tyvek-materialet kan ikke rives i stykker eller flænses.
 • Vi har flere muligheder for papirarmbånd:
  • Uden tryk på lager til øjeblikkelig forsendelse og levering.
  • Med dit eget design i sort på standard baggrundsfarver. Bestil inden kl. 14.00, så sender vi samme dag.
  • Fullcolour armbånd i dit eget design. Vi sender dine fullcolourarmbånd i løbet af 5-10 arbejdsdage.

Sådan sætter i tyvekarmbånd korrekt om håndleddet

Når I skal sætte tyvekarmbånd på jeres festivaldeltagere er det vigtigt, at armbåndene bliver sat rigtigt fast, for at sikkerheden er optimal. Armbåndet skal sidde så tilpas stramt, at vedkommende kun kan sætte pegefingeren fra modsatte hånd indunder armbåndet. Hvis armbåndet er for løst, kan I risikere at armbåndene kan videregives til gæster, der ikke har betalt. Det er også vigtigt at armbåndet ikke strammer om håndleddet og lukker for blodtilførslen, for når først båndet er lukket, kan det ikke justeres.

Sådan lukker I armbåndet:

Sæt båndet om håndleddet og fjern beskyttelsesfilmen under det hvide perforerede felt. Nu kan du klistre armbåndet fast på sig selv.

Se her i videoen, hvordan du lukker armbåndet:

Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 97155312 eller mail: info@ikastetiket.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.