CASES, EVENTS

Unik blomsteroplevelse med RFID-armbånd

FloriWorld er et oplevelsescenter, hvor du kan nyde blomster fra Holland året rundt. Ved hjælp af de nyeste teknikker og levende blomster bliver du fuldstændig opslugt i en unik blomsteroplevelse.

Ved indgangen modtager Floriworlds gæster et armbånd, som bliver brugt til at tilpasse forestillingerne, så hver enkelt gæst får en helt unik blomsteroplevelse. Armbåndet guider gæsten gennem oplevelsen, der skal vælge sin yndlingsblomst, som vil være central for den samlede oplevelse.

Armbåndet, der har en integreret RFID-chip i pladen, lader dig blive en del af det blomsteroplevelsen. Dine præferencer dukker op overalt! Så tænk dig godt om, inden du vælger. For har du først valgt røde tulipaner, vil du se røde tulipaner resten af dit besøg hos FloriWorld. Selv i tapetet på et typisk “Amsterdam’sk kanalhus”.

Armbånd der passer til oplevelsen

FloriWorld har valgt at lave deres armbånd i 8 forskellige og farverige designs, hvilket understreger variationen i oplevelsen. Armbåndet er tryk med sublimationstryk, som gør det muligt at lade farverne fade sammen, som du kan se på billedet. Med sublimationstryk kan du vælge utallige farver, former og nuancer, som kan være svære, for ikke at sige umulige at skabe på et vævet armbånd. Armbåndet og pladen er lavet af genbrugsmateriale. Låsen er fortrinsvist lavet af bambusfibre, som er et naturligt materiale. Tagget på armbåndet er den plade, hvori selve RFID-chippen er indlejret. Denne plade har FloriWorld fået designet i en organisk form, der ligner et kronblad fra en blomst. Det passer perfekt til det samlede blomsterudtryk, i stedet for et firkantet “tag”.

Alt i alt er dette en meget bæredygtig og farverig løsning, der passer perfekt ind i FloriWorld-konceptet.

RFID er mere end bare adgangskontrol

I eksemplet herover med FloriWorld får du et rigtigt godt eksempel på, hvordan RFID bliver anvendt til mere end adgangskontrol. Her er armbåndet en central del af kundens oplevelse og besøg. Hvis du har besøgt LegoHouse, har du måske også oplevet hvordan du kan gemme fotos og video fra dit besøg gennem dit armbånd. Når du er kommet hjem, kan du downloade dine billeder. På museet Futurium bruger de også RFID-teknologi til at indsamle data, som gæsterne genererer undervejs i besøget.

Når du vælger en løsning med RFID-chip på dine adgangsarmbånd får du også mulighed for at lade gæsterne stemple ind og ud af oplevelsen. Det kan være de trænger til frokost, frisk luft eller noget tredje. Når de er klar igen, kan de scanne armbåndet og gå ind igen. I kan også lade gæsterne tilkøbe en ekstra dags entré til halv pris, som de kan indløse ved at scanne armbåndet igen, den følgende dag. Chippen i armbåndet kan også kodes, så gæsten kan indløse en freebie ved udgangen.

Fordelen ved et adgangsarmbånd på steder som museer er at gæsterne ofte beholder armbåndet på, når de går videre ud i byen. På denne måde fungerer dine gæster som ambasadører, når andre turister og lokale, ser andre med armbåndet om håndleddet. Samtidig får gæsten et fysisk minde med sig hjem fra museet, som en lille token.

Er du blevet nysgerrig på, hvordan du selv kan bruge RFID-teknologi på dit museum eller til events? Så kontakt os endelig. Vi kommer gerne med ideer og giver sparring på dit projekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.