EVENTS, SIKKERHED

Sikkerhed har høj prioritet, når FKP Scorpio bestiller festivalarmbånd

FKP Scorpio er blandt de største arrangører af turnéer, lokale koncerter og festivaler i Europa. FKP Scorpio arbejder ud fra mottoet: FKP Scorpio brings people together through live music and entertainment.

Virksomheden planlægger og promoverer omtrent 17 internationale festivaler årligt, fx Hurricane, Southside, Highfield, Rolling Stone Beach, A Summer’s Tale og Deichbrand for bare at nævne nogle få. Derudover er FKP Scorpio også en vigtig turnépartner for internationale musikstjerner, når de turnerer verden rundt.

Ved store festivaler og koncerter er sikkerhed en afgørende faktor for at afvikle et godt og sikkert arrangement. Festivalarmbåndene fungerer som gæsternes billetter, når de ankommer til festivalområdet. Det er personligt og skal kun bruges til én begivenhed og må ikke bruges af andre under arrangementet.

Derfor har FKP Scorpio valgt at bruge armbånd i bredden 18mm, fordi et bredt armbånd sikrer, at låsen sidder stramt omkring båndet og ikke kan fjernes uden at klippe eller beskadige det.

Farverige armbånd med unikke designs

FKP Scorpio designer deres armbånd, så de altid er meget farverige og matcher temaet for hver festival. Der kan nemt være op til 10-20 forskellige typer armbånd til en enkelt festival. Nogle af FKP Scorpios arrangementer har valgt armbånd i den klassiske vævede kvalitet, mens andre har valgt den trykte version, der giver flere muligheder i forhold til design og valg af farver. Uanset hvad, elsker vi den tid på året, hvor vi begynder at levere farverige festivalarmbånd til FKP Scorpio og deres musikfestivaler rundt om i Europa.

Sådan kan du forbedre sikkerheden på dine festivalarmbånd

  • Brede bånd: Ligesom FKP Scorpio kan I vælge at gå med armbånd, der er bredere end standardbånd, for at forhindre snyd.
  • Tykkere bånd: Alternativt til brede bånd er at vælge et tykkere bånd, for at forebygge snyd med armbåndene, hvor man vrider båndet i lukningen.
  • Lukning: Vores lukning PL917 er en easylock, der sikrer at armbåndet ikke kan vrides af, fordi mekanismen i lukningen drejer med, hvis man forsøger at vride låsen. Sammen med et bredt eller tykt bånd, øger det sikkerheden væsentligt.
  • RFID: Med et RFID-tag på jeres festivalarmbånd kan I scanne armbåndene. Et armbånd der allerede er blevet scannet én gang ved indgangen vil derfor kunne afvises.
  • UV-tråde: Som en del af designet kan I få vævet UV-tråde ind i armbåndet, som kun ses i UV-belysning. Det tilføjer en ekstra dimension til at øge sikkerheden, men I kan også bruge det til at kunne skelne armbånd med forskellige adgangsniveauer let fra hinanden i mørke områder eller om natten.
  • Unikt design: Et unikt design på festivalarmbåndene med farver, logo og mønstre gør det svært at lave kopier af jeres armbånd sammenlignet med et tyvekarmbånd med sort tryk og en standard font. Vil I gerne øge sikkerheden på tyvekarmbånd fås de også med RFID og med fullcolour tryk/design har I allerede gjort det meget sværere for evt. svindlere at forfalske jeres armbånd.
  • Nummerering: Det er også muligt at sætte fortløbende numre på armbåndene, hvis I ønsker det.

Hos Ikast Etiket vil vi altid gerne rådgive jer om, hvordan I opnår den bedste sikkerhed til jeres event eller festival. Fortæl os om jeres udfordringer, behov og budget, så finder vi sammen en løsning, I trygt kan vælge,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.