Det behøver ikke være svært at upcycle
DIY, KREATIV

Upcycling behøver ikke være svært♻️


Tonsvis af tøj bliver kun brugt få gange. Det er miljøet, der betaler prisen, når vi fremstiller tekstiler. Det bedste vi kan gøre er derfor at bruge det tøj, der allerede hænger i skabet – fx ved hjælp af upcycling.

Med nogle simple ideer er det let at give tøjet nyt liv og gøre det spændende igen – også hvis du ikke lige er typen, der griber symaskinen og syr nyt.

Giv T-shirten nyt liv med strygelapper

Det er MEGET let at friske en T-shirt eller et par bukser op med strygelapper. Det eneste det kræver er et strygejern og bagepapir.

Herunder har vi fundet nogle af vores populære strygelapper frem som inspiration.

Design dine helt egne strygemærker


Er du ikke til strygelapper – eller vil du gerne have noget helt unikt? Så kan du designe dine egne strygemærker online.

Du kan lave strygemærker med tekst, grafik eller ved at uploade fotografier. Børnetegninger bliver også rigtigt flotte på strygemærker, så det er bare at finde en god idé.

Sæt også strygemærker eller strygelapper på tasker og muleposer

Du kan også sagtens bruge både strygelapper og strygemærker på tasker og muleposer. En mulepose bliver meget personlig hvis du vælger et antal flotte strygelapper og stryger på posen. Vil du hellere have dit helt eget design, kan du designe strygemærker i mange størrelser. Faktisk kan du designe strygemærker helt op til 21×21 cm.

God fornøjelse med upcycling! Del gerne et billede på instagram med #ikastetiket af dit projekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.