strygemærker uden baggrund
FAQ, MÆRKATER TIL TØJ

Strygemærker uden baggrund – hvordan?

Vi oplever tit at vores kunder efterspørger “strygemærker uden baggrund” eller “gennemsigtige strygemærker”. Det kan fx være hvis de gerne vil have deres logo til at stryge på tøjet, til løbeklubben, MC klubben etc. Fordelen ved at vælge strygemærker uden baggrund er, at du får et rigtigt fint slutresultat, og kan stryge navn på tøj eller andre tekstiler, uden “overskudsmateriale”.

Herunder kan du se tre eksempler på strygemærker uden baggrund og en illustration, der viser de forskellige typer af strygemærker, du selv kan designe hos Ikast Etiket.

Hvis du bestiller strygemærker med logo er det ikke muligt at fjerne baggrunden helt – eller få en “gennemsigtig” baggrund. Til gengæld kan du lave strygemærkerne konturskåret, hvilket vil sige at vi skærer formen så tæt på logoet som muligt. På billedet herunder kan du se eksempler på konturskårede strygemærker. Som du kan se er det muligt at skære strygemærkerne meget detaljeret, selvom det ikke er muligt at fjerne overskudsmateriale helt. Fordelen ved at vælge et almindeligt strygemærke er, at det “fylder lidt mere” og giver plads til små detaljer.

Billedet herunder illustrerer et strygemærke, hvor der er en baggrund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.