hvad er forskellen på vævede labels og navnebånd
FAQ, MÆRKATER TIL TØJ

Hvad er forskellen på navnebånd og vævede labels?

Vores kundeservice får indimellem spørgsmålet: “Hvad er forskellen på navnebånd og vævede labels?” Her i blogindlægget gennemgår vi de to former for labels, så det forhåbentligt er nemt for dig at vælge det helt rigtige produkt. Både navnebånd og vævede labels bliver brugt som mærkater på tøj, for at vise hvem, der har designet og/eller fremstillet tøjet.

Hvad er vævede labels?

Vævede labels er professionelle labels i høj kvalitet. Når du vælger de vævede labels har du mange muligheder for at designe dine labels præcis som du gerne vil have dine labels.

Tekst/motiv: På vævede labels kan du frit vælge motiv og tekst. Vi kan med vores high definition-væv, væve mange små detaljer. Du kan derfor med meget stor sandsynlighed få vævet dit logo på dine vævede labels – også i flere farver.

Væveteknik: Vi kan bruge forskellige væveteknikker, når vi laver vævede labels, fx damask, tafta og satinvævning.

Størrelse: Vævede labels kan laves i (næsten) alle størrelser og med forskellige ombuk, fx midtfoldet, endebukket, diagonalfoldet eller med manhattan fold. Vi kan også varmeklippe dine labels eller levere dem med strygebagside.

Farver: Vi kan væve med op til 8 forskellige farver. Vi væver i Pantone C farver, så vi kan sagtens imødekomme de farver, du bruger i fx dit logo.

Antal: Du kan bestille fra 100 vævede labels.

Pris: Prisen for vævede labels starter ved kr. 12,5/stk ved køb af 100 labels, men skal du have 1000 vævede labels er stykprisen fra kr. 1,75.

Hvem køber vævede labels? De vævede labels bliver især solgt til større og mindre professionelle tekstilproducenter og bliver blandt andet brugt på tasker, tørklæder og tøj. Vi har også helt små producenter og kunder fra hobbysegmentet der vælger de vævede labels, fordi det betyder noget for dem, at de kan designe et label præcis efter deres ønsker.

Hvad er navnebånd og navnebånd med logo?

Når vi taler om navnebånd har vi to forskellige produkter. De klassiske navnebånd og navnebånd med logo, hvor du kan uploade dit eget logo, som bliver vævet ind i navnebåndet. Oprindeligt blev navnebånd primært brugt til at opmærke tøj, for at se hvem det tilhører, men i dag er vores kunder primært det kreative segment, der sætter navnebåndene på det hjemmelavede tøj.

Tekst/motiv: På navnebåndene kan du frit skrive en tekst. Jo længere teksten er, des længere vil det enkelte navnebånd blive. Har du mere end 20 tegn koster det ekstra. Du skal vælge mellem vores forskellige skrifttyper. Nogle skrifttyper giver dig desuden mulighed for at skrive tekst på flere linjer.

Logo: På navnebånd med logo kan du uploade enkle logoer, som kan væves i én farve.

Størrelse: Du kan ikke frit vælge størrelsen på navnebånd. Derimod kan du vælge mellem flere forskellige faste størrelser, 10mm, 14mm, 25mm og 40mm. På navnebånd med logo kan du også vælge mellem mange forskellige skabeloner med forskellige fold – og om navnebåndet skal være vandret eller lodret. Navnebånd kan leveres med strygebagside.

Farver: Når du vælger navnebånd/navnebånd med logo har vi 17 forskellige tekstfarver og 15 forskellige bundfarver. Du har altså mange kombinationsmuligheder, men vi kan fx ikke lave navnebånd i en bestemt Pantone C farve, som vi ville kunne med de vævede labels. Derudover har vi flere forskellige pakker, hvor du kan købe navnebånd i blandede farver, hvis du ikke vil have alle dine navnebånd i samme farve.

Antal: Du kan bestille fra 100 navnebånd/navnebånd med logo.

Pris: Vælger du navnebånd får du et billigt label, hvor et enkelt label fås fra kun kr. 1,39 ved køb af 100 navnebånd. Fra 300 styk falder prisen til under 1 krone for et enkelt navnebånd.

Kvalitet: Vores navnebånd er vævet professionelt og garnet er oeko-tex certificeret. Derudover bruger vi over 80% recycled garn til vores navnebånd. Du skal altså ikke være bange for at få et discountlabel. Kvaliteten på navnebåndene er helt i top, selvom prisen er lav.

Hvem køber navnebånd? Navnebånd er især populære blandt kunder, der syr, strikker og hækler på hobbyniveau. Men vi har også nyopstartede designere, der vælger at bruge navnebånd til deres kollektioner.

Har du spørgsmål til vores vævede labels eller navnebånd? Så spørg os endelig. Vi sidder klar ved telefonen på 9715 5312 og mail: info@ikastetiket.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.