armbånd og keyhangers produceret i eu
CASES, EVENTS

Bæredygtige armbånd og keyhangers produceret i EU

Efterspørgslen på bæredygtige og miljøvenlige produkter er i markant stigning. Derfor udvikler vi hos Ikast Etiket konstant vores sortiment af bæredygtige produkter. Som noget nyt giver vi dig nu muligheden for vælge både festivalarmbånd produceret i EU og keyhangers produceret i EU. Du kan vælge mellem polyester og genanvendt polyester (rPET), når du bestiller keyhangers og festivalarmbånd produceret i EU.

Hvorfor vælge produkter produceret i EU?

Når vores kunder vælger produkter, der er fremstillet i EU skyldes det flere ting:

  • Mindre transport: Når varer skal transporteres over kortere afstande udleder det mindre Co2. En vare produceret i EU kan fragtes på tog eller med bil til Ikast og behøver ikke fragtes på fly.
  • Hurtigere levering: Kortere afstand giver også mulighed for en hurtig levering. Så er du kommet lidt sent ud af starthullerne eller er der opstået et pludseligt behov for keyhangers eller armbånd med hurtig levering, kan du med fordel vælge EU-produktion, for at nå din deadline.
  • Lovgivning og regulering af arbejdsmarkedet: Hos Ikast Etiket står vi inde for, at vores produktion i Asien arbejder under gode forhold. Alligevel er det for nogle kunder vigtigt, at produktionen foregår i EU, hvor arbejdsforholdene er reguleret i høj grad.  

Den efterspørgsel vil vi gerne imødekomme. Uanset dine bevæggrunde for at vælge EU-produceret står vi hos Ikast Etiket klar til at hjælpe dig i mål med dine indkøb af festivalarmbånd og keyhangers. For os er det vigtigste, at du får et produkt, som du er tilfreds med.

Ulemper ved at vælge produkter i fremstillet i EU

Det er ingen hemmelighed, at priserne på de EU-producerede produkter er noget højere end tilsvarende produkter fremstillet i Asien. Hvis prisen er et vigtigt parameter i din virksomhed, så er det en god idé at være ude i god tid, når du skal have produceret keyhangers og armbånd. Når du er i god tid, har vi flere muligheder for at tilpasse produktion og levering, så vi kan i mødekomme dine ønsker og krav. Vi kan fx transportere dine varer fra Asien med skib fremfor fly, og både spare penge og Co2.

Du skal have det bedste

Det er vigtigt for os, at vores kunder kan vælge det bedste for deres virksomhed og det arrangement, de afholder, og derfor tilbyder vi armbånd og keyhangers, der er produceret inden for EU.

Hvis du leder efter armbånd eller nøglesnore, der er trykt inden for EU, kan vi fremstille dem hurtigt og effektivt. Disse bånd er lavet af genbrugspolyester, og vi fremstiller dem efter dit design. Normalt kan vi fremstille dem på blot få dage, hvilket er en fantastisk mulighed for kunder, der arbejder med stramme tidsrammer.

Vi har også forskellige muligheder for dig, der er på udkig efter labels og mærkater produceret i EU og Norden, så fortæl os altid om dine ønsker, når det er vigtigt for din virksomhed at vælge EU-produktion.

Er du i tvivl om, hvad der er det rigtige for dig? Så er du altid velkommen til at kontakt os på telefon 9715 5312 eller besøge os på vores hjemmeside www.ikastetiket.dk, hvor du også kan chatte med os, inden for vores åbningstider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.