Flot indpakkede halloween-godter
HALLOWEEN

Sjove snacks til Halloween

Den amerikanske Halloween-tradition er blevet mere og mere populær i Danmark gennem de sidste år. Heldigvis behøver det hverken være svært eller tage lang tid at gøre klar til Halloween.

Line fra kreativmedungerne.dk har tryllet sodavand og slik om til “ulækre” halloween-godter med flotte klistermærker og lavet (u)hyggelige slikruller.

De fine slikruller er nemme at lave. Line har brugt strygelapper, stof, snor og tomme toiletruller – og voila så er der monsterruller til ungerne.

Med flotte klistermærker er det nemt at give slikposen et flot finish og lave monsterfingre, levende larver, spøgelsespøller og heksevorter. Hos kreativmedungerne.dk kan du downloade de flotte skabeloner og bestille klistermærkerne hos ikastetiket.dk

Med de flotte flaskeetiketter har Line tryllet røde og grønne sodavand om til heksebryg og vampyrdrik. Du kan selvfølgelig også finde skabeloner til disse to flasketiketter på hendes blog. For at bestille dem skal du bare uploade designet på ikastetiket.dk/etiketter_til_flasker.

Se flere flotte etiketter til Halloween, som er lige til at downloade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.