FAQ, MÆRKATER TIL TØJ

Arbejdstøj med tryk

Der kan være flere grunde til at du som virksomhedsejer eller medarbejder gerne vil have arbejdstøj med tryk i firmaregi.

Nemt at kende tøjet

Helt lavpraktisk er det meget nemmere at undgå, at arbejdstøj bliver forbyttet i omklædningsrummet eller når det bliver vasket, hvis der er tryk på dit arbejdstøj og firmatøj.

Brandværdi

For dig som er virksomhedsejer er der også en stor brandværdi, når dine medarbejdere har logo på deres firmatøj. Det er tydeligt at se hvor medarbejderne kommer fra og folk husker logoer og firmanavne bedre, jo flere gange de ser det.

Tryghed hos kunderne

Samtidig giver det også en øget troværdighed, når dine medarbejdere har deres navn på deres tøj. Det giver tryghed hos kunderne og det gør det nemt at identificere medarbejdere, hvis kunderne ved hvad den pågældende medarbejder hedder.

Skattemæssige fordele

Vær opmærksom på de skattemæssige fordele ved at have firmanavn på arbejdstøjet. Læs her hvordan du undgår at blive beskattet af arbejdstøj.

Nemt at vælge tøj

Når du selv vælger at sætte navn på dit arbejdstøj får du mange flere muligheder for at vælge arbejdstøj, der passer til både kroppens facon og arbejdet. Eksempelvis kan det indimellem være svært at finde det rette arbejdstøj til kvinder, men når I selv vælger at sætte navn på, giver det mange flere muligheder for at vælge tøj. Det giver alle uanset køn mulighed for at vælge tøj, der passer til arbejdssituationen, som fx en polo, tee eller skjorte.

Sådan får du arbejdstøj med tryk nemt og billigt

Arbejdstøj med tryk er et transfertryk, som er nemt at stryge på tøjet eller ved at bruge en varmepresse. Trykket er et tekstiltryk, der er beregnet til mange former for materialer, både cotton, canvas og sweat. Du bestiller dit tryk til arbejdstøj på ikastetiket.dk. Her kan du vælge forskellige størrelser, skrifttyper og farver. Vil du gerne have logo til at tykke på dit firmatøj kan du kontakte os direkte på mail info@ikastetiket.dk eller tlf. 9715 5312, så kan vi hjælpe dig med det.

Vil du have klistermærker til at sætte i arbejdstøj, kan du vælge Navnemærket. Navnemærket er et tøjklistermærke, der er lavet specielt til at sætte i tekstiler. Navnemærket er ikke lamineret og er derfor blødt og kradser ikke huden. Du kan ikke bruge navnemærket, hvis du vil trække dit arbejdstøj fra i SKAT. Vær desuden opmærksom på, at I arbejdstøj der bliver brugt rigtigt meget og vasket tit, vil navnemærket ikke være den bedste løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.