HALLOWEEN, KREATIV

Halloween bordpynt – nemt og enkelt

Farvetemaet til Halloween er vist ikke til at tage fejl af. Hvis du har pynt i orange og sort, så er du godt kørende. På en god dag, kan du vælge at spæde det op med blodrød og spøgelseshvid. Så er der ingen, der kan være i tvivl om, at du er ved at forberede en Halloweenfest.

Sugerør med Halloweentema

Find sugerør i fx rød, orange, sort og hvid. Nu kan I pynte sugerørene med græskar, spøgelser, vampyrer, bloddråber, mostre, hugtænder og andre figurer, som I klipper ud i pap. Sæt figurerne på sugerørene. Nu har I festlige halloweensugerør, som kan pynte flot på bordet, når gæsterne kommer.

Uhyggeligt pynt

På et veldækket Halloweenbord hører næsten også uhyggeligt pynt. Det kan fx være et kranium eller en hånd. Det er fx en ret sjov krea-aktivitet at lave et gipsaftryk af sin hånd. Den færdige afstøbning kan stå på bordet. Find inspiration til at lave din egen afstøbning af hænder her.

Flotte slikposer, der pynter på bordet

Line fra kreativmedungerne.dk har lavet de fineste etiketter, til at sætte uden på små halloween-godteposer. Designet til etiketterne ligger på hendes hjemmeside til fri afbenyttelse. Det er bare at downloade dem, du vil bruge. Herefter kan du uploade designet og evt. tilpasse det til din egen Halloweenfest. Du kan også sagtens lave dine egne etiketter i en anden størrelse end Lines, så de passer perfekt til dine egne slikposer. Etiketterne er både fine og humoristiske og du bestemmer jo helt selv, hvilken type slik eller godter, der skal i poserne. I stedet for skumfiduser i posen med “Spøgelses Pøller” kan man også komme popcorn.

Flotte flasker med klamme drikke

Det er ikke kun slikposer, der kan pynte på bordet. Flotte flasker med farvede væsker (gerne til at drikke) kan også udgøre en god del af pynten på bordet. Det er igen kreative Line, der har været i gang og lavet sine egne designs. Klistermærkerne har hun bestilt hos Ikast Etiket og klistret på flaskerne med det farverige indhold.

En lille halloween aktivitet med børnene

Er man ikke til at skære og udhule græskar med en hel flok børn, kan man også lave små græskarhoveder med en appelsin eller mandarin. Enten ved at pille frugten ud af den, eller bare tegne og dekorere den orange frugt med en sort tusch. Masser af små græskar i forskellige farver (endnu ikke udhulede) gør det også godt som pynt på et Halloweenbord.

På billedet herunder har de lækre chokolademuffins fået en enkel upgrade med flagermus på tandstik. Det er helt simpelt, nemt at lave i god tid, men er bestemt en idé, der er værd at gemme, fordi den er så nem at udføre, for både store og små – og skal det være lettere end let, så køber I bare færdige muffins i supermarkedet eller hos bageren.

Fotos af Karolina Grabowska: https://www.pexels.com/da-dk/foto/slik-kreativitet-halloween-hjemmelavet-5477978/

Få mere inspiration

Hvis I vil lave jeres egen Halloween-pynt kan I tage udgangspunkt i følgende:

  • Heksehatte
  • Flagermus
  • Vampyrer
  • Spøgelser
  • Græskar
  • Blod
  • Kister og gravsteder
  • Djævle
  • Skeletter

Du kan få inspiration til mere Halloweenpynt i vores øvrige blogposts om Halloween.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.