rfid-armbånd
EVENTS, RFID

Adgangskontrol med RFID og NFC

Hos Ikast Etiket har vi et omfattende udvalg af forskellige RFID-armbånd og NFC-armbånd, kort og tags. RFID- og NFC-teknologi er ikke kun til elektronisk adgangskontrol. Teknologien giver mange ekstra muligheder og kan bruges som elektronisk adgang til festivaler, arrangementer, fitnesscentre, forlystelsesparker, museer og meget mere. RFID/NFC giver dig mulighed for at spore gæsternes ind- og udgang, lade gæsterne betale med deres RFID-armbånd eller åbne skabe i omklædningsrummet.

Der er mange muligheder, når du ønsker at tilpasse dine RFID-armbånd til at passe perfekt til dine behov.

RFID – fremtiden for adgangskontrol og sikre transaktioner

RFID står for Radio Frequency Identification. Det er en teknologi, der bruger radiobølger til at overføre information mellem armbåndets tag og læseren. RFID-teknologien ændrer måden, hvorpå arrangører engagerer deres gæster. Med RFID kan du tilbyde kontantfrie arrangementer, reducere ventetider, indsamle data og forbedre sikkerheden. Vi tilbyder et bredt udvalg af armbånd, ID-kort, keyfobs og tags med forskellige RFID/NFC-chips, afhængigt af hvilket system du bruger. Vi kan levere de fleste typer chips, lige fra Mifare til Ntag, Alien og Hittag for bare at nævne de mest populære. Vi kan også kode dine chips, så de passer til forskellige systemer, såsom Salto og VingCard. Selvom vi ikke sælger selve systemet, har vi forretningspartnere i branchen, der gerne vil hjælpe dig. Så kontakt os endelig, så vil vi gerne guide dig.

RFID-armbånd tilpasset jeres behov

Tilpas dine RFID-armbånd til din festival, virksomhed eller hotel. Armbåndene bliver altid lavet i dit design og med en RFID-plade eller med chippen syet ind i armbåndet. Vælg armbånd i Tyvek®, stof eller plast. Eller måske silikoneversionen passer bedre til dine behov? Det er fx en fordel i svømmehaller og fitnesscentre. Mulighederne er uendelige, og vi vil elske at hjælpe dig.

Sammensæt unikke armbånd skræddersyet til jeres event/virksomhed

Armbåndet: Du kan vælge næsten alle vores forskellige kvaliteter til din RFID-armbånd. Vælg fx vævede eller trykte armbånd i polyester eller recyled polyester (rPET). Du kan også vælge de mere naturlige materialer som hør, bomuld og bambus. Mens det trykte polyesterarmbånd giver uendelige muligheder for tryk, kan du på hørarmbåndet vælge silketryk med kun farver.

Tagget: Tagget er den del af RFID-armbåndet, hvor chippen er indlejret. Vi laver flest armbånd med en hård plade udenpå armbåndet, men vi kan også lave tagget i en blød-plade eller vævet ind i selve armbåndet. De fleste tags er firkantede, men formen er helt op til dig.

Lås: Vælg mellem forskellige easylocks, metallukninger mm

Chip: Der er mange forskellige chips på markedet. Hos Ikast Etiket kan vi levere næsten alle slags chips, fx ICODE SLI, ICODE SLIX, ICODE SLI-S, Mifare Ultralight EV1, Mifare Ultralight, NTAG216, Mifare 1k S50, FM1108, Ntag203, Ntag213, Alien H3(9613), Alien H3(9629), EM4200, TK4100

Kodning: Har du brug for at dine RFID-armbånd er kodet ved levering, hjælper vi også med det.

Andre RFID-produkter

Hos Ikast Etiket sælger vi ikke kun armbånd med RFID og NFC. Vi hjælper dig også gerne med kort og keyfobs designet efter dine specifikationer. Vi kan fx lave kort i plast, træ og bambus med chips. Kortene kan vi lave med huller, prægning eller tryk. Vi kan også trykke med fortløbende nummerering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.