BØRNETØJ, DEKORATION

Sådan gør du: Lad dit barn tegne sit eget navnemærke eller strygemærke

De fleste med små børn kender Navnemærket. Et lille selvklæbende klistermærke, som I kan sætte i børnenes tøj. Men vidste du, at dit barn faktisk nemt kan tegne sit eget navnemærke. Skal du bruge almindelige klistermærker, bruger du bare samme fremgangsmåde.

Følg denne fremgangsmåde:

  • Mål en firkant op på et stykke papir, med målene 12,5 cm x 29 cm.
  • Tegn en flot tegning. Brug gerne tydelige farver og undgå for tynde streger og små detaljer.
  • Tag et billede af tegningen, og beskær den. (det kan du let gøre på de fleste telefoner).
  • Overfør den evt. til din computer.
  • Gå til ikastetiket.dk/navnemaerket
  • Vælg baggrund, og upload baggrund.
  • Vælg fil, og upload, og wupti, så har du dit helt eget unikke Navnemærke. Derefter vælger du skrifttype og farve, og skriver dit navn. Med mindre, I har skrevet barnets navn på tegningen.
  • Vi sidder klar ved telefonen til at hjælpe dig, hvis noget skulle drille. Ring på: 9715 5312.

Transformér de flotte tegninger til pynt på tøjet

Det er hyggeligt at have kreative projekter sammen med sine børn. Men nogle gange kan det blive lidt voldsomt at skulle købe alverdens ting ind. Med denne idé kræver det kun nogle gode tuscher, papir, en telefon/computer og et strygejern og en stykke tøj, som I gerne vil pynte eller måske ligefrem upcycle.

Ligesom med navnemærket er det nemt at lave sine egne strygemærker med en flot tegning. Du kan bruge samme fremgangsmåde som ovenstående. Her skal du bare bruge vores avancerede designer, for at få strygemærkerne konturskåret. Gå til strygemærker med eget logo for at lave strygemærker som dem på billedet.

Derfor er det godt at børn tegner

IPads, mobiler og elektronisk legetøj er med stor sandsynlighed medvirkende til at børn ikke tegner så meget som før. Læs her hvorfor det er godt at børn tegner og får udviklet deres finmotorik. Med små håndgribelige projekter som at tegne sit eget navnemærke eller strygemærke kombinerer I håndtegning og elektronik. Det motiverer barnet til at tegne en flot tegning, som det kan føle ejerskab over og som skal bruges til noget andet end at hænge på opslagstavlen.

Du kan også uploade jeres egne tegninger på klistermærker. Her kan du se hvordan børnetegninger er blevet til de flotteste gavemærker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.