navn på bambustandbørster
DEKORATION

Kend forskel på bambustandbørsterne

Kend forskel på bambustandbørster med minimærket!

Tandbørster i træ eller bambus bliver mere og mere populære. Blandt andet fordi de har et simpelt udtryk sammenlignet med de farvede plasttandbørster. De er bare lidt mere lækre at have stående på badeværelseshylden. Og så skulle de være mere bæredygtige end de farverige tandbørster i plast.

MEN! Tandbørsterne i bambus og træ kan som regel kun fås i én farve. Og hvordan kender man så lige forskel på dem, når man har hele familiens tandbørster stående på badeværelset (og måske også teenagerens kærestes tandbørste?).

Nogle af naturtandbørsterne har små prikker på sig, men en tandbørste er bare noget de færreste vil dele – uanset om det er med børnene eller ægtemanden.

Så hvordan kender man lige sin egen tandbørste?

Kend forskel på bambustandbørster

Løsningen er, som du nok har gættet, minilapper. Minilapper er små diskrete klistermærker, som holder til både vand og tandpasta. Samtidig er de nemme at designe og ét klistermærke koster ikke ret meget.

Du kan designe klistermærkerne både helt neutralt eller vælge nogle af de mange flotte farver og figurer. Køb en portion med hvert navn, så har du dem til når tandbørsterne skal skiftes ud eller du vil sætte navn på andre af familiens ejendele.

TIP: Vil du gerne have navn på tandbørsterne, men må det gerne være endnu mere diskret? Så sæt klistermærkerne på bagsiden af håndtaget. Tandbørsterne vil som regel stå med børste-siden fremme.

Derfor skal du KUN bruge din egen tandbørste

Der er rigtig mange bakterier i munden. Derfor bør du altid kun bruge din egen tandbørste. Bakterierne fra munden kan overleve på tandbørsten gennem længere tid – og så er en tandbørste for langt de fleste mennesker, bare vores mest personlige ejendel.
Læs mere på samvirke.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.