EVENTS, MARKEDSFØRING

Sådan designer du en fed keyhanger

Undgå at bruge tid og ressourcer på en keyhanger, der ikke er som forventet. Læs vores tips og tricks og få det bedste resultat.

Download vores skabelon til keyhangers med og uden sikkerhedssplit. Standardmål 900×20 mm.

 • Har du budskaber, logo eller lign, der skal være meget synligt og tydeligt? Så sæt det på den del af keyhangeren, der vender ned mod karabinen og op langs båndet, der hænger på brystet.
 • Du skal ligeledes være opmærksom på hvilken del af båndet, der kommer til at være i nakken. Denne del af keyhangeren er nemlig den mindst synlige.
 • Du skal have 10mm fra dit design og ned til sømmen, så syningen ikke ødelægger dit design.
Du kan sagtens have en kort tekst til stå vandret på båndet.
Her er valgt en løsning, hvor teksten ligger ned langs båndet. Teksten er i samme retning hele vejen rundt.

Forskellige muligheder for at trykke, væve og præge din tekst og logo på keyhangeren

 • Silketryk: Silketryk er et tryk, der lægger sig i et tyndt lag ovenpå keyhangeren. Hvis du har et flerfarvet design med mange detaljer, anbefaler vi at du vælger sublimation, der er et digitalt tryk.
 • Vævet: Tekst og logo er vævet ind i båndet. Vælger du denne løsning, skal du ikke bekymre dig om trykket bliver slidt af. Se vores Revlan.
 • Vil du have en ensfarvet keyhanger, hvor der stadig er logo, kan du vælge Debox, hvor logoet er præget ind i båndet.
 • Vil du have noget, der skiller sig endnu mere ud, bør du tage et kig på vores keyhangers i læder eller PU.

Bæredygtige keyhangers

Er du på udkig efter keyhangers, der også tager hensyn til miljøet og som samtidig er i højeste kvalitet? Så vælg én af vores populære bæredygtige løsninger. Du kan fx vælge en keyhanger lavet af PET (der er gamle plastikflasker smeltet om til tekstilfibre).

Vil du gerne have et materiale, der er nedbrydeligt i naturen, skal du vælge bambuskeyhangers eller korkkeyhangers. Begge er bæredygtige løsninger og især korkkeyhangeren skiller sig ud og har et virkelig flot og anderledes udtryk

Bonusinfo

 • Sikkerhedssplit er ikke et lovkrav i Danmark. Men skal du bruge dine keyhangers til børn eller i forbindelse med maskiner, vil vi til enhver tid anbefale dig at sætte en split i din keyhanger (koster ca 1,5 kr/stk ved 100 stk).
 • Overvej om du skal bruge plastlommer, mobilsnore eller specielle karabiner sammen med din keyhanger, når du designer den.
 • Skal du have en pvc-lomme i keyhangeren, kan du evt. overveje at sætte en karabin i begge ender af båndet, for en mere stabil løsning. En karabin fungerer også fint!
 • Du kan sagtens få logo og tekst på begge sider af båndet på din keyhanger, men har du brug en billig løsning, skal du holde dig til tryk på én side.
 • Vi kan lave keyhangers i rigtigt mange kvaliteter og udtryk. Alle vores keyhangers bliver produceret fra bunden, så har du særlige ønsker, så spørg os altid – vi kan lave meget mere end det du ser.
 • Standardlængden er 900mm, men vi kan lave dem i den længde du ønsker.
Her er valgt en løsning med dobbelt-karabin, så PVC-lommen hænger stabilt og pænt om halsen.

Download vores skabelon til keyhangers med og uden sikkerhedssplit. Standardmål 900×20 mm.

Læs også vores blogpost om customized keyhangers.

One thought on “Sådan designer du en fed keyhanger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.