EVENTS, SIKKERHED

Sådan designer du dine festivalarmbånd korrekt

Det er ærgerligt at designe og producere et megafedt festivalarmbånd for efterfølgende at opdage, at dine kontrollører ikke kan aflæse relevante informationer på armbåndet eller at dit logo bliver klippet af. Derfor har vi samlet vores bedste tips til at designe et godt festivalarmbånd, hvor du får placeret de elementer, der er relevante for dit arrangement korrekt på armbåndet.

Download vores skabeloner her:
Download skabelon 15x360mm
Download skabelon 20x360mm

  • Centrér den tekst/layout som skal kunne læses, når armbåndet er fastgjort på håndleddet. Tekst/layout bør max fylde 14 cm. Skal armbåndet bæres af børn, skal teksten være endnu mindre.
  • Husk at selvom dit design er fladt, så skal det sidde på et rundt håndled.
  • Vær opmærksom på, hvor lukningen kommer til at være på det endelige armbånd, så lukningen ikke skygger for vigtig information.
  • Overvej hvor synligt et evt. sponsor-logo skal være på armbåndet. Skal det være diskret eller meget tydeligt? Hvis I klipper enderne af straks efter montering, skal sponsor-logoet måske placeres længere inde på armbåndet.
  • Vær opmærksom på kontrasten mellem farverne på armbåndet. Jo mere kontrast, des nemmere er det at læse og se tekst og layout. Især om natten, når det er mørkt. Marineblå kan hurtigt syne sort ved regnvejr.
  • Lurexfarver (metallic tråde, fx guld og sølv) giver et godt blikfang. Bruger I lurex til tekst bør I ikke vælge spinkel font/skrifttype, da det kan blive svært at læse.
  • Lurextråde kan I nogle få tilfælde kradse lidt.
  • Download denne skabelon til festivalarmbånd og bliv guidet til at placere din grafik korrekt.
  • Brug forskellige farver til at differentiere forskellige typer af adgang, fx dagsbilletter og weekendbilletter.

Det er en god idé at være opmærksom på ovenstående inden du sender dit design til os. Vi er selvfølgelig også opmærksomme på dit design, inden vi sætter dine festivalarmbånd i produktion, men det er altid dit eget ansvar, at designet på armbåndet er som du ønsker det.

Kontakt os på tlf. 9715 5312 eller send en mail på info@ikastetiket.dk

Find festivalarmbånd her

Download vores skabeloner her:
Download skabelon 15x360mm
Download skabelon 20x360mm


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.